- 27 Mayıs 2012
- 505
- 30
-
- Konu Sahibi sensoylehayat21
Kaba hesapla eğer kardio yaparken ve eliptikte nabız aralığını 145-165 aralığında tutarsan daha fazla yağ yakarsın. Eğer dinlenir halde ki nabız aralığını öğrenip haber verirsen tam aralıkları verebilirim. Muhakkak nabız ölçer bir saat edin ona göre hızını ve nabzını ayarlarsın, üstelik her seansta ne kadar kalori harcadığını ve ne kadar yağ yaktığını görebilirsin.Ay ne sevindim ilgilenen olunca.ben 130 kilodan 67 kiloya indim boyum 1.70. Bacaklarim kas değil gibi çünkü lömbür lömbür sallanıyor çok gevsek. O kadar sporu kendim yapıyorum çünkü artık sıkı bi vucut istiyorum bıktım. Yorulmuyorum da..haftanın 2 günü de pilates yapıyorum . Yaşım da 22 unuttum:)
bende daha önce spor yaptım ve suan tekrar başladım programım şöyleSelam kızlar. Hemen giriyorum konuya yaklaşık bi buçuk aydır spor salonuna gidiyorum . Sabah akşam günde en az 3 saat spor yapıyorum. Ama spor hocaları mahvediyo beni. Biri beni zorla koşmaya alistirdi. Beş dakika kosamayan ben 1 saat kosuyorum. Yarım saat eliptik bisiklet yapıyorum. Sonra diğer hoca geliyo bunları yapma Bacağın iyice kalinlasir diyo. Yaklaşık bi saatte ağırlık çalışıyorum özellikle bacak. .sonra diğer hoca geliyo ağırlık çalışma irilesirsin. Ne yapacağımı şaşırdım. Spordan anlayan ya da fitness hocası falan bi el atın nolur.bnm bacaklar çok kalın malum 60 kilo verince sarktı. .ben nasıl çalışayım incecik bacaklar için. ..