kızlar,sporcu sütyeniniz nasıldı.
benim sütyen ters ve şeklinde geliyor , gogsumun catal denen kısma yakın yerlerı ( yaklasık iki parmak genişliğinde, acıkta kalıyor , yani sütyen üstünü ortmuyor. biraz kucuk gibi, bu acıkta kalan kısım sütyenın orttugu kısımlara gore daha sert ve şiş duruyor , şöyle bi dokundum da.
sıkıntı olur mu sizce?
bir diğer soru biz bu sutyenı tam olarak neden takıyoruz bilen var mı .
kapsül oluşmasın diye mi , şekli tam otursun diye mi, yumususın dıye mı? nedenini tam bilmiyorum .
Şeklini Tam Olarak Alabilmesi İçin Kullanıyoruz Lakin ben Bir Çok Markanın Aldım SPORCU Südyenini Hiçbiri İle Doktorumun İlk Bana Taktığı Operasyondan itibaren Gözümü Açtığım Südyenden Başkası İle Rahat Edemedim Evde Sürekli Bunu Kullanıyorum Çok Sıkı ve İyi Kavrıyor batma ve Rahatsızlık Kaşıntı gibi Durumlar Yapmıyor Tenimde.
Senin Südyenin sana Biraz Küçükmü Acaba tatlım yada şu an için mi öyle Yada Südyenin Şeklindenmi Bilemedim Esneme Payı Vardır bu Südyenlerde ve Heryerini Kaolayıp Kavraması Gerek KapsüL Oluşmasın diye Takmıyoruz ŞEKİL versin Alsın diye Takıyoruz Geçmiş Olsun tekrardan
teşekkür ederim mumu. kötü hallerime nazaran dah aiyiyim . yalnz tek tarafımda kolumu hareket ettirirken ağrı var. diğer tarafımda da hafif bi hissizlik var. ne zaman geçer acaba.?Sevgilii Abcj öncelikleçok geçmis olsun ameliyattan sonra baris beyin taktigi sutyen şeklinin oturmasi için onun gosterdigi sekilde takman lazim uclarini biraz yukari kaldirarak ben hic rahat edememistim ama 15 gun sart demisti iyimisin bu arada
teşekkür ederim mumu. kötü hallerime nazaran dah aiyiyim . yalnz tek tarafımda kolumu hareket ettirirken ağrı var. diğer tarafımda da hafif bi hissizlik var. ne zaman geçer acaba.?
hala kolarımı cok kullanamıyorum , ama yine de çok daha iyiyim ,allah a şükür.
benim sütyen olayı biraz karışık oldu . bi tane taktık , buyuk geldi, başka bi tane taktık , bedeni iyi geldi ama göğsümün uç kısmı bol kaldı sarmadı . başka bi marka taktık , bu tam sardı ama bu da biraz kucuk geldi sanki. dediğim gibi göğsümün dekolte kısmını örtmüyor sütyen .
örtmesi gerekir mi?
bir de, camasırın kol altına dogru gelen yerınde , yan kısımlarında , yukarıdan asagı dogru olan sert yer var ya, bilmem anlatabildim mi. o gogsume cok yakın , acaba protezın oldugu yere denk gelıyo mudur dıye de tereddut edıyorum .
seninkinin markası neydi mumu?
teşekkür ederim copyrigh
mumu benim de 80 beden benm de 320 cc.
dren bantların ne zaman cıktı mumu . bir deee ilk kontrolun 10. gun mu oldu 15. gun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?