Sporcu Sütyeninin takılma nedeni tam olarak nedir arkadaşlar?

esmeralda788

latin
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
95
3
Arkadaşlar sporcu sütyenini bazı doktorlar taktırıyor bazıları taktırmıyor bazıları 1 ay taktırıyor bazıları 2-3. Bir kısmı isteğe bağlı taktırıyor bir kısmı da artık eskisi gibi sporcu sütyenleri ve drenler takılmıyo diyorlar. Bu kadar farklı uygulama olması çok şaşırtıcı. Biz bu sütyeni tam olarak ne için takıyoruz onu da anlamış değilim. Dikişlerin güvenli kalması için mi,protezin yerinde kalması için mi,şekli bozulmasın diye mi? Benim doktorum sargılarımı çıkardıktan sonra bana takarken bunu 1 ay çıkarmayacaksın dedi özellikle bu ön bantlarının cildi tutması önemli dedi.Hatta ben gece çıkarabilirmiyim dedim çok dayanamazsan çıkar ama takarsan iyi olur dediği için 2 haftadır hiç çıkarmıyorum. Çok bunalırsam 10 dakika arkasını açıyorum sonra tekrar takıyorum.
Sizlerin bu konudaki bilgisi nedir ,neden takıyoruz?

yaa benimki oyle deli gibi sıkıp rahatsız etmiyo ve valla hic cikarma geregi duymuyorum, doktorum da sutyenimi begendi yani uygunmus... bence bi boy buyugunu filan deneyebilirsin, neden iskence cekesin anlamadim ki valla... ben dustan dusa cikariyorum desem :)) protez yerine iyice yerlesene kadar takmak gerek bence, su anda hucreler iceride protezin etrafina zar ormekle mesguller, protezcik de yerlesmeye ve tam yerini bulmaya calisiyo.. onlarin isini kolaylastirmak da bize dusuyor, yani memelerimizi sabit tutarak

bu arada hucreler zar oruyro demistim ya onlar da bir sekilde alarma gecip de bu silikon da nerden cikti bizim hucrelere hic benzemiyor atin bunlari disari derlerse iste o zaman yandik allah korusun ama kapsullenme dedikleri sey olmus oluyo ki allah hic birimizin basina vermesin.. genelde de 6 aydan sonra filan olacaksa oluyomus :KK43: korkmuyor degilim valla

evet canım ceyceycey ben de bu kapsüllenmeden çok korkuyorum Allah hiçbirimizin başına vermesin.Benim sütyenin arkasına da annem başka bir sütyenden parça kesip dikti doktora da söyledik olur dedi o şekilde kullanıyorum artık. ıki hafta kaldı doktorun dediği süreye hatta dayanırsam ben bir 2 hafta daha takarım yeterki istediğimiz gibi olsun ona değer

valla benimki de öyle sıkmıyor.80 beden kullanıyorum,75 olsa bu sefer toparlamıyor.ve öyle çıkarma gereği de duymuyorum

bn 3 ay kullandım sporcu sütyenini... o günler gecmek bilmezdi yaa.normal sütyene gecmek iççin gün sayardım.. sporcu sütyeni protezin tam sekl almasını kaymamasını falan saglıyomuşş..önmli yanii arkadaslar.. kullanılmaması garip.. ilk günler sıkıyo cok fazla baskı yapıyo o da işte protezlerin seklinin düzgün oturması içinmişşşş

arkadaşlar ben çıkarmak için gün sayıyordum. 1 ay taktım.şu an 2.5 aylık oldum. ama şimdi ben kendim takıyorum. çok rahat.duştan sonra yeni aldığım dantelli sütyenleri çıkarıp bakıp bakıp yine sporcuyu takıyorum. hatta dışarı bile çıkarken giyiyorum.

hehe bende dantellileri evde aynaya bakarken kullanıyorum:)) haricinde sporcu gayet rahat, ztn dantelli normal zamanda kullanmam genelde, çünkü kıyafet içinden belli oluyor

ya kızlar bide şey muhabbeti çıktı şimdi süngersiz sütyen alıyorum ama uçları belli oluyormuş böylede yaav:)) yeni sorunumda bu şimdi, peçete koyuyorum belli olmasın diye

hehe bende dantellileri evde aynaya bakarken kullanıyorum:)) haricinde sporcu gayet rahat, ztn dantelli normal zamanda kullanmam genelde, çünkü kıyafet içinden belli oluyor

ya kızlar bide şey muhabbeti çıktı şimdi süngersiz sütyen alıyorum ama uçları belli oluyormuş böylede yaav:)) yeni sorunumda bu şimdi, peçete koyuyorum belli olmasın diye

canım onlarında çözümü var iç çamaşırları satılan yerlerde ufak gögüs ucuna konulan yuvarlak şeyler var onlardan al koy hiç belli olmuyor bende yeni keşvettim:))

X