• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sporcu sutyeni yardim...

katersis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
141
39
73
36
Bayanlar pazartesi ameliyatimi oldum bikere cok mutluyum ilk gun tansiyon dusuklugunden sikinti yasadim ama cok sukur 2.gun gezmelere cikabildim esas sorum su... doktorum marks&spencer sporcu sutyenini almami soyledi cumartesi sargilarimi acip onu giyicem bana israrla dediki bedenini arayip bana sorma ustune uyani al ve cik:) bende 34 c yi denedim ordaki bayan sagolsun anliyor bu isten yardimci oldu c uclari bos kaldi etraftan gogsumu kavradi ama uc kisimlar bos kaldi....b yi denedim o daha iyi gibi geldi bana uclari yani buyuk olmadi ...bayan da dediki b cup giyince yanlardan ve ortadan tasiyor bunun hic tasmamasi lazim c cup al gogsunu iyice icine yerlestir askilarindan falan sikarsin c aldim ama kafam takildi doktor da olmaz derse bidaha gitme sansjm yok memlekete donucem....nasil olmali tecrubeli arkadaslar yardim edebilir miii

Sporcu sütyenlerde cup olmaz ki maddesel olarak kavrar.. Ayyıldız mıydı neydi ondan benimkisi 75 80 diye gidiyor

Yok benimkinde de cup vardi. Bana 80c al demisti mesela. Markasi fila.. gogus altim 75 gogus ustum 94 cmdi ameliyattan ciktigimda. O zaman cok sikiyordu ama simdi cok rahat oluyor. Izlemeye aldim seni fotograflarimda var sutyenli, bi bak sen.

Back