Sporcu Arkadaslar Desteginize Ihtiyacim Var

umutyoksunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
86
117
39
Merhaba. 2 ay once dizimden bir sakatlik gecirdim. Koltuk degnekleriyle yurudum. 3 gundur degneksiz ancak biraz topallayarak yuruyorum. Fizik tedavi surecim devam ediyor ve pazartesi yuzmeye basliyorum. Kiloluyum ve dizime cok yuk biniyor. Fizik tedavide oldukca yogun egzersizler yapiyorum. Yuzmede eklenince zayiflamak icin guzel bir firsat. Beslenme programimida duzenledim. Sorum su, yuzmede ideal olan ne? Hergun yuzmeye gitsem,sadece pzrlari mola versem bir sorun olurmu? En kisa ve en uzun yuzme surem ne kdr olmali? Stil yuzmezsen kilo veremezsin diyenler ne demek istiyor? Yillardir kulac atarak yuzuyorum, arada sirt ustu. Kurbaga gibi yuzmek yoruyor onu nadiren yapiyorum. Nasil bir program cizmeliyim? Gittigim havuzda ozel ders veren yuzme hocalari var ama ben kendime harcayacagim parayi cocugumuda yanimda goturup ona ozel ders aldirmak istiyorum. Bana boyle bir program verebilecek varmi? Mesela 10 dk soyle yuz, sonra 5 dk soyle, toplam su kdr yuz gibi. Ilk amacim kaslarim guclenmesi ve iyilesmem, ikinci amacim zayiflamak.

Yan duvarlara dayanıp su sporları yapın. Bacak ve karın bölgesi çok yağ yakıyor.

Her gün gitme konusunda bünyeden bünyeye değişiyor bir şey diyemiyorum. Ben haftada iki kere gidebiliyorum mesela gittigim zamanlar.

Fazlaca klorlu suya maruz kalmakta iyi değil deniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…