Spora yazıldım Bilgilerinize ihtiyacımm varr.. :((

bed0ykum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
103
0
Meraba öncelikle. Ben 20 yasındayım.Ben son zamanlarda çok fazla kilo aldım.. yani 53ten yukarı cıkmayan ben 60 filan olmusumdur. Su toplayıp toplamadığımı anlamakiçin test yaptırıcam. ama öncelikle sunları öğrenmek istiyorum. Ben spora yazıldım. spor hocam kilo vermeyeceğimi inceleceğimi söyledi hiçbişey anlamadım ben tartıya çıktığımda eski kilomu görmek istiyorum :KK43: EN önemlisi BACAK ARAM COK FAZLA YAĞ DOLDU. SELÜLİTTE CABASI. elbise,bikini giyemiyorum. yürürken birbirne sürtüyor.. ne yapmalıyım? Yağ yakmam için sporun yanında diyet uygulamalımıyım.. lütfen yardım edin..

Meraba öncelikle. Ben 20 yasındayım.Ben son zamanlarda çok fazla kilo aldım.. yani 53ten yukarı cıkmayan ben 60 filan olmusumdur. Su toplayıp toplamadığımı anlamakiçin test yaptırıcam. ama öncelikle sunları öğrenmek istiyorum. Ben spora yazıldım. spor hocam kilo vermeyeceğimi inceleceğimi söyledi hiçbişey anlamadım ben tartıya çıktığımda eski kilomu görmek istiyorum :KK43: EN önemlisi BACAK ARAM COK FAZLA YAĞ DOLDU. SELÜLİTTE CABASI. elbise,bikini giyemiyorum. yürürken birbirne sürtüyor.. ne yapmalıyım? Yağ yakmam için sporun yanında diyet uygulamalımıyım.. lütfen yardım edin..

Merhaba tatlım=)
Spora başlamana sevindim. İlk adım çok güzel. Şimdi sana kendim uygulayıp faydasını gördüklerimi söyleyeyim. Bak ben 97 kilodan 82 ye düştüm =)

Sabahları kalktığında 1-2 bardak ılık su iç.

Kahvaltı olarak 2 dilim olarak kepek, çavdar ya da tam buğday çeşitlerinden birini yiyebilirsin.
Peynir kibrit kutusu kadar, yarım domates, 3 taneyi geçmicek kadar zeytin, orta boy tatlı biber, yarım salatalık.

Ara öğünde tatlıyı eğer çok seven biriysen 3-4 adet light bisküvi yanında şekersiz çay. Ya da 1 adet nektari, elma vb.

Öğlen; Az yağlı yeşillik salata istersen içine haşlanmış tavuk, yada lihgt ton balığıula mısır, veya konserve mısırla peynir, atarak bu üç çeşitten birini 2 dilim kepek ekmeğiyle yiyebilirsin.
Başka bir gün bir kase çorba yanında 3 yemek kaşığı sebze yemeği küçük bir kase yoğurt da terchi edebilirsin.

Akşam: (Ben mısır gevreği ya da sadece meyve salatası veya bir kase çorbayla geçiştirdim.
Sen internetten beğendiğin bir menüyü de uygulayabilirsin.

Yanlız en önemlisi yatöadan önce 100 karın mekiği çek ve bacaklarını kaldırıp yavaşça indir. Ağrıyana kadar. Gün içerisin de 2 litre su iç.

Ben doktor değilim sonuçta vücut kapasiteni bilemem. Ama diyetisyene de, akupunktura da gitmeme rağmen kendi uygulamalarımdan daha çok sonuç aldım. Denedim gördüm 4-5 ay önce tahlil yaptırdım. Ve çok sağlıklı çıktım. Ne kolesterol ne şeker hiç birinden eser yok Allah' a şükür.
Bunu moralimin iyi olmasına ve psikolojik olarak her gün ''ben iyiyim sağlıklıyım'' inancıyla başardım. Hala hedefim 70 kilo olmak.Devam ediyorum.
Son tavsiyem de ucuz besinelr alma kaliteli sağlıklı geçmişi olan gıda firmalarının ürünlerini tüket. Asıl bizi hasta edenler dandik ürünler.
Haydi bakalım kolay gelsin :KK23:

Son düzenleme:
Merhaba tatlım=)
Spora başlamana sevindim. İlk adım çok güzel. Şimdi sana kendim uygulayıp faydasını gördüklerimi söyleyeyim. Bak ben 97 kilodan 82 ye düştüm =)

Sabahları kalktığında 1-2 bardak ılık su iç.

Kahvaltı olarak 2 dilim olarak kepek, çavdar ya da tam buğday çeşitlerinden birini yiyebilirsin.
Peynir kibrit kutusu kadar, yarım domates, 3 taneyi geçmicek kadar zeytin, orta boy tatlı biber, yarım salatalık.

Ara öğünde tatlıyı eğer çok seven biriysen 3-4 afet light bisküvi yanında şekersiz çay. Ya da 1 adet nektari, elma vb.

Öğlen; Az yağlı yeşillik salata istersen içine haşlanmış tavuk, yada lihgt ton balığıula mısır, veya konserve mısırla peynir, atarak bu üç çeşitten birini 2 dilim kepek ekmeğiyle yiyebilirsin.
Başka bir gün bir kase çorba yanında 3 yemek kaşığı sebze yemeği küçük bir kase yoğurt da terchi edebilirsin.

Akşam: (Ben mısır gevreği ya da sadece meyve salatası veya bir kase çorbayla geçiştirdim.
Sen internetten beğendiğin bir menüyü de uygulayabilirsin.

Yanlız en önemlisi yatöadan önce 100 karın mekiği çek ve bacaklarını kaldırıp yavaşça indir. Ağrıyana kadar.

Ben doktor değilim sonuçta vücut kapasiteni bilemem. Ama diyetisyene de, akupunktura da gitmeme rağmen kendi uygulamalarımdan daha çok sonuç aldım. Denedim gördüm 4-5 ay önce tahlil yaptırdım. Ve çok sağlıklı çıktım. Ne kolesterol ne şeker hiç birinden eser yok Allah' a şükür.
Bunu moralimin iyi olmasına ve psikolojik olarak her gün ''ben iyiyim sağlıklıyım'' inancıyla başardım. Hala hedefim 70 kilo olmak.Devam ediyorum.
Son tavsiyem de ucuz besinelr alma kaliteli sağlıklı geçmişi olan gıda firmalarının ürünlerini tüket. Asıl bizi hasta edenler dandik ürünler.
Haydi bakalım kolay gelsin :KK23:

Çook ama Çoook teşekkür ederimm.. tatlıyla pek aram yok ben tuz hastayım :) sanırım ondan bu hale geldim.. çünkü inanılmaz bi şişkinlikte war.. Et te yemiyorum.. tavuk ve balık haricinde..Birde ben 8ay önce acık kist ameliyatı oldum.. ondan da kaynaklanıyor diye düşündüm.. sonra ben yıllardır yüzüyorum yüzücüyüm yani.. 3yasımdan beri.. 2senedir bıraktım.. ondanda olabilir.. bilmiyorumm :KK43:( ama cok tesekkür ederimm.. bunları uygulicam.. insallah sizinle tekrar irtibata gecebilirim.. diyetisyene gitmim mi yani..

diyetisyene tabi ki git. dediğim gibi herkesin metebolizması farklı. ben sadece yardımcı olmaya çalıştım. benim uyguladığımı aktardım.
akşamları çok çok az tüket. unutma ki gün batımıyla metabolizma da gücünü yitiriyor. sindirim zorlaşıyor. ben spor yapıyorum. kendime bir step tahtası aldım.
haftada 3 gün 20-30 dk step yapıyorum. Faydasını gördüm bacaklarım inceldi. sağlıklı ama az beslen. ben tatlı hastasıyım ama yemiyorum artık.
kola içmiyorum 5 senedir çayı kahveyi şekersiz içiyorum. neskafeyi bıraktım çünkü bağırsaklarımı yoruyor. çayı çok açık içiyorum.

bazen öğlenleri yarım simitle ayran içiyorum. bazen yarım bardak meyve suyu ile 1 dilim kepek ekmeğine reçel sürüyorum.
her sevdiğim şeyden az tadıyorum. ama bir hafta içinde et ya da tavuk gibi benzer şeyleri en fazla 3 kere tüketmeye çalışıyorum.
makarnayı pilavı haftada bir güne bölüyorum. bri gün pilavsa aradan geçen iki gün sonra makarna yiyorum. bu seninle alakalı. sevdiğin sevmediğin şeyelri sen dengeleyerek yer değiştirirsin.

ameliyatın için de geçmiş olsun.

Son düzenleme:
diyetisyene tabi ki git. dediğim gibi herkesin metebolizması farklı. ben sadece yardımcı olmaya çalıştım. benim uyguladığımı aktardım.
akşamları çok çok az tüket. unutma ki gün batımıyla metabolizma da gücünü yitiriyor. sindirim zorlaşıyor. ben spor yapıyorum. kendime bir step tahtası aldım.
haftada 3 gün 20-30 dk step yapıyorum. Faydasını gördüm bacaklarım inceldi. sağlıklı ama az beslen. ben tatlı hastasıyım ama yemiyorum artık.
kola içmiyorum 5 senedir çayı kahveyi şekersiz içiyorum. neskafeyi bıraktım çünkü bağırsaklarımı yoruyor. çayı çok açık içiyorum.

bazen öğlenleri yarım simitle ayran içiyorum. bazen yarım bardak meyve suyu ile 1 dilim kepek ekmeğine reçel sürüyorum.
her sevdiğim şeyden az tadıyorum. ama bir hafta içinde et ya da tavuk gibi benzer şeyleri en fazla 3 kere tüketmeye çalışıyorum.
makarnayı pilavı haftada bir güne bölüyorum. bri gün pilavsa aradan geçen iki gün sonra makarna yiyorum. bu seninle alakalı. sevdiğin sevmediğin şeyelri sen dengeleyerek yer değiştirirsin.

ameliyatın için de geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim.. ayrıca bi diyetisyene sporun faydası olmazsa giderim ozaman.. kasımdada istanbula askerdeki sevgilimi görmeye gidicektim :KK43:( ozamana kadar sporda diyette bir işe yaramaz ki :KK43:(

1 ayda 4-5 kilo rahat verirsin:KK34:

Ayda en fazla 3 kilo filan verirsin dedi bikaç kişi.. ama haftada 5gün gidicem spora.. inşallahh dediğiniz gibi en azından bi 3 ,4 kilo versem süper olucak zaten istediğim 5 6 kilo vermek selülitlerimden kurtulmak ve bacaklarımın incelmesi.. şu ayak bileklerimden kalçama olan kısımdan kurtulmak istiyorumm.. incelsin istiyorum :KK43:( 5 6 kilodan kurtulmak istiyorumm insallahh veririimmm kasıma kadar insallahh. bakıcam eğer 1 ayda bi fark yoksa ilaç içmeyi düşünüyorum :KK43:

Size birşey daha sormam gerekiyor.. Bugün sporda 2.ci günümdü.. hocamla ısrarla konustum bu zayıflamak konusunda.. Neymiş efendim kaslar yağdan besleniyormuş falan filan.. tartımda bi azalma olmazmış kilomda ama incelirmişim fit olurmusum. fakat benim korkum ise aldığım fazla kiloların yağların kasa dönüşmesi ve iyice şişmemm.. lütfen yardımcı olun kilo verip mi fitness a gitmeliyim.. yoksa fitnessla mı kilo veririm.. ne yapmalıyımm yardımcı olunn..

Ben daha önce fitnesla kilo verdim. Eğer sporu bırakırsan kilodan dolayı vücudunda oluşan deformeler belli olabilir. Spora git dediğimi yap sen kontrollü yemek ye sporu haftada 3 gün yap bence. Ben 3 gün gittim haftada yağlarım kasa falan da dönüşmedi.

cnm dert etme bnde 64 kiloya çıktım senin gibi bnde başlicam spora.benimki hareketsizlikten oldu.bide boazım hiç durmuo halledicez inşallah nerdeki spor salonuna yazıldın???

Selam ben 20 yıldır profsyonel anlamda spor yapıyorum ve kilom 57 asla 55 in altına inemedim inebilmem için sporu bırakmam gerekir:) Peki sporu bıraktığımda nasıl kilo vereceğim kaslarım zaman ile eriyip zayıflayacak ve o zaman kilo vermeye başlayacağım ama vucudumda yumuşayacak. spor hocanın anlatmaya çalıştığı aslında bu:) spor yapmaya başladığında tabiki de kilo vereceksin ama vucudunda ki kas kütlesi artacağı için kilon değişmese de çok sıkılaşacaksın selülit görünümü gidecek ve insanlara 58 kiloyum dediğinde kimse sana inanmayacak çünkü 50-52 kilo göstereceksin.Bence spora git protein ağırlıklı beslen karbonhidrat ve yağlardan uzak dur şekeri bırak sadece meyvelerden alacağın şeker ile beslen 5-6 ay içerisinde taş gibi olmaya başlarsın:)

Selam ben 20 yıldır profsyonel anlamda spor yapıyorum ve kilom 57 asla 55 in altına inemedim inebilmem için sporu bırakmam gerekir:) Peki sporu bıraktığımda nasıl kilo vereceğim kaslarım zaman ile eriyip zayıflayacak ve o zaman kilo vermeye başlayacağım ama vucudumda yumuşayacak. spor hocanın anlatmaya çalıştığı aslında bu:) spor yapmaya başladığında tabiki de kilo vereceksin ama vucudunda ki kas kütlesi artacağı için kilon değişmese de çok sıkılaşacaksın selülit görünümü gidecek ve insanlara 58 kiloyum dediğinde kimse sana inanmayacak çünkü 50-52 kilo göstereceksin.Bence spora git protein ağırlıklı beslen karbonhidrat ve yağlardan uzak dur şekeri bırak sadece meyvelerden alacağın şeker ile beslen 5-6 ay içerisinde taş gibi olmaya başlarsın:)

bilgilerinizi paylastığınız için teşekkürler :)) 5 6 ay da cok uzun bir süreymiş ya :KK70: bide başlarsın demişsiniz yani ben 5 6 ay sonra baslasam tas gibi olmaya seneyi bulur heralde :)) ayrıca ben bi ameliyat gecrdiğim için kilo aldım yani selülit yada sarkma pek fazla yok.. sıkılaşmam gerek ama cok büyük bi sorun seklinde değil.. benim derdim cok fazla şişkinliğim war yüzümde heryerde.. tüm vücudumda.. ayakkabılarım bile sıkıyor artık.. ayaklarım sisti..onun için kilo vermek istiyorum.. bu zamana kadar 53den fazla olmayan ben 60a yaklastım.. sanırım diyetisyene gideceğim

Spora başladığında hemen bir mucize ile karşılaşamazsın:) Biraz zaman gerekli ben haftada neredeyse hergün idman yapıyorum ama tam tatmin olamadığım bölgelerim var.Diyetisyene gitmen en mantıklısı vucudunda ödem de varsa hormon seviyelerine baktırman gerekebilir.Ama diyet yaparkende spor yapmalısın sıkılaşman için spor şart.Beslenmende de ödem giderici sebze ve meyveler koy bildiğim kadarıyla maydanoz iyi bir ödem giderici ineternette tam liste bulabilirsin.

Spora başladığında hemen bir mucize ile karşılaşamazsın:) Biraz zaman gerekli ben haftada neredeyse hergün idman yapıyorum ama tam tatmin olamadığım bölgelerim var.Diyetisyene gitmen en mantıklısı vucudunda ödem de varsa hormon seviyelerine baktırman gerekebilir.Ama diyet yaparkende spor yapmalısın sıkılaşman için spor şart.Beslenmende de ödem giderici sebze ve meyveler koy bildiğim kadarıyla maydanoz iyi bir ödem giderici ineternette tam liste bulabilirsin.

evet zaten sporu bırakmam asla :)) vücudum harekete alışık benim.. tek isteğim kilo verebilmek.. versemde devam edicem spora zaten.. peki son bişey sorabilirmiyim vücudumda ödem warmı yok mu diye diyetisyene test yapması için ne söylemem gerek yani hangi testi yapmasını talep etmeliyim yoksa onlar kendiliğinden yapıyorlarmı

X