- 30 Temmuz 2015
- 6
- 0
- 31
-
- Konu Sahibi KutudakiHersey
Yaşıtız canım.Ben de 22 yaşındayım.Diyetteyim bugün tam 4 hafta oldu 6.2 kilo vermişim
Nail bir diyet takip ettin? 4 haftada 6 kilo cok iyi bir sonuc. Ben de bugun diyete basladim :))
Öncelikle hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsın inş. :)
Bakma o zaman 6.2 verdiğime o zamandan bu zaman toplamda 8 kilo verebildim.Kilo vermem yavaşladı yani.İlk başlarda çok hızlı kilo veriyorum, sonra yavaşlıyor doğal olarak :)
Diyetisyen kontrolünde yapıyorum.Klasik aslında.Sabah yumurtam, arada 1 bardak sütüm.Öğlen sebze yemeğim, akşam et balık ya da tavuk..Çorba ve bol salata :) Sabah 2 dilim, diğer ögünlerde 1er dilim tahıllı ekmek yiyorum.Sporu aksatmıyorum.Sene sonuna kadar vermem gereken 17 kilom daha var.Hayırlısı bakalım
Bence bir süre spor salonunu denemelisin. Dizlerindeki sorunu dile getirince ona uygun bi program hazırlayacaklardır yani seni zorlamayacak bişey.yleyse gune 5-6ogun yiyorsun. Peki spor arak ne yapiyorsun? Ben ksamyan birisiyim. Elptik bisiklet de dizlerimi zorlaigi icin kullanamiyorum. Yani en iyi yapabildigim yuryus. Ama diger kaslarimi calistiracak hareketr de yapmam gerekiyor sanirim