haklısın canım insanın evi spor aletleriyle döşeli olsada kullanası gelmiyor, hele bide egzersiz yapmak hiç cazip gelmiyor.canım ben de 55 kilo ile başladım spor salonuna 52 ile ayrıldım 3 aylık yazılmıştım yediklerime sadece dikkat ettim azaltmadım çok boyuma göre 3 kilo vermek yetti bana bıraktıktan sonra 2 ay oldu iyi gidiyordum yine az yiyorum vs. fazla hareket yapamasam da 15 gündür falan sıkılaştığım yerler çıkmaya başladı (basen kol altları göbüş özellikle) bana kilo almışım gibi geliyor bundan hemen hemen 1 ay önce tartıldım hala 52 idim ama gitgide çıkmaya başlıyor canım sıkılıyor. sporu bırakınca iştah açılma gibi bir durum yaşamadım ama hareketlere devam etmek gerekiyor sanırım. evde de yapılmıyor iradeli bir şekilde
yenı sayfa actım platesle sıkılaşmaya devam dıye topiğime beklerım.sporu bırakan ve sıkılaşan yerlerım tartıda aynı da olsam göbeğim kılo almış gb saldı.spor salonuna gıtmıyorum ama evde platese basaldım tekrar.ınanın 5.gunum karnım hemen toplandı.cooook farkedıyor.spor sarttt
kızlar 55 kiloyum hedefim 50 kilo. spor salonuna yazılıcam yarın. çok ağır egzersizler yapmayı düşünmüyorum. 3 ay gibi bi müddet gidebilirim. ondan sonra bırakıcam. bıraktıktan sonra sıkılaşan yerler salar mı? daha fazla kilo alır mııyım? cevaplarınızı merakla ve heycanla bekliyorum.
166 canım fazla kilom yoktu ama daha fit olmak istiyordum, başardımboyun kaç?Yani kilo fazlan var mı yoksa sadece fit mi gözükmek istiyorsun:)
166 canım fazla kilom yoktu ama daha fit olmak istiyordum, başardım