Spora gidenler belki bilir ...

gri00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
271
5
29
kızlar 55 kiloyum hedefim 50 kilo. spor salonuna yazılıcam yarın. çok ağır egzersizler yapmayı düşünmüyorum. 3 ay gibi bi müddet gidebilirim. ondan sonra bırakıcam. bıraktıktan sonra sıkılaşan yerler salar mı? daha fazla kilo alır mııyım? cevaplarınızı merakla ve heycanla bekliyorum. En Büyük KK

canım ben de 55 kilo ile başladım spor salonuna 52 ile ayrıldım 3 aylık yazılmıştım yediklerime sadece dikkat ettim azaltmadım çok boyuma göre 3 kilo vermek yetti bana bıraktıktan sonra 2 ay oldu iyi gidiyordum yine az yiyorum vs. fazla hareket yapamasam da 15 gündür falan sıkılaştığım yerler çıkmaya başladı (basen kol altları göbüş özellikle) bana kilo almışım gibi geliyor bundan hemen hemen 1 ay önce tartıldım hala 52 idim ama gitgide çıkmaya başlıyor canım sıkılıyor. sporu bırakınca iştah açılma gibi bir durum yaşamadım ama hareketlere devam etmek gerekiyor sanırım. evde de yapılmıyor iradeli bir şekilde:KK43:

canım ben de 55 kilo ile başladım spor salonuna 52 ile ayrıldım 3 aylık yazılmıştım yediklerime sadece dikkat ettim azaltmadım çok boyuma göre 3 kilo vermek yetti bana bıraktıktan sonra 2 ay oldu iyi gidiyordum yine az yiyorum vs. fazla hareket yapamasam da 15 gündür falan sıkılaştığım yerler çıkmaya başladı (basen kol altları göbüş özellikle) bana kilo almışım gibi geliyor bundan hemen hemen 1 ay önce tartıldım hala 52 idim ama gitgide çıkmaya başlıyor canım sıkılıyor. sporu bırakınca iştah açılma gibi bir durum yaşamadım ama hareketlere devam etmek gerekiyor sanırım. evde de yapılmıyor iradeli bir şekilde:KK43:
haklısın canım insanın evi spor aletleriyle döşeli olsada kullanası gelmiyor, hele bide egzersiz yapmak hiç cazip gelmiyor.
ben bir de tartıda eksilmekten çok beden olarak eksilmek istiyorum. karnım düz ama sıkı değil, popom biraz çıkık ama basenli sayılmam. popodan biraz vermek istiyorum ve göbeğimi sıkılaştırmak. o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum. tereddütlerim var. bırakırsam ne olurum diyee...

ben sporla bırlıkte 26 kılo verdım.bana ınan tecrubeyle sporu bıraktıgın an butun etler salıyor.ben kılo almadım cunku dıyetıme hep dıkkat ettım.ama sporsuz vucut yumusak et yıgını oluyor haberın olsun.ben oyuzden platese tekrar basladım.

yenı sayfa actım platesle sıkılaşmaya devam dıye topiğime beklerım.sporu bırakan ve sıkılaşan yerlerım tartıda aynı da olsam göbeğim kılo almış gb saldı.spor salonuna gıtmıyorum ama evde platese basaldım tekrar.ınanın 5.gunum karnım hemen toplandı.cooook farkedıyor.spor sarttt

yenı sayfa actım platesle sıkılaşmaya devam dıye topiğime beklerım.sporu bırakan ve sıkılaşan yerlerım tartıda aynı da olsam göbeğim kılo almış gb saldı.spor salonuna gıtmıyorum ama evde platese basaldım tekrar.ınanın 5.gunum karnım hemen toplandı.cooook farkedıyor.spor sarttt

haklısın canım ama hayatımın her köşesine sporu yerleştirecek kadar geniş bi zamanım yok malesef

body-fitness step-aerobic eğitmeniyim sana önerim spor salonuna gittiğin süre boyunca problemli bölgelerinin üzerine gidilecek bir program uygulaman(çalışan hocalardan kendine uygun egzersiz programını al) kilo vermek için bolca kardiyo yani tempolu yürüyüş koşu bisiklet seni terletecek egzersizlerle yaklaşık 15dk ile başlayıp zamanla 40dk ya çıkmalısınki vücudun yağ yakabilsin devamındada problemli olan bölgelerin için sıkılaştırma ve yağ yakma egzersizleri yapman gerek ve bol bolda su içmen lazımki toksinleri atabilesin yediklerine çok dikkan etmelisin akşam 7 den sonra kesinlikle yağlı kalorili şeyler yeme spor salonunu bıraktıktan sonra plates türü egzersizler yapmazsan eğer gene sıkılığını kaybedersin 4-5 ayda eski haline dönersin yediklerine dikkat edersen kilo almazsın belki ama sıkılığını kaybedersin buda seni pek mutlu etmez sanıyorum bunada önerim evine bi plates cd si al ve evde haftada 3-4 gün düzenli olarak plates yap ozaman sıkılığını kaybetmediğin gibi tam tersi çok fit bi görüntün olur:))

Ben yaklasik 1,5 yildir duzenli olarak haftada 3-4 gun spor yapiyorum, fazla kilom yok fakat sunu soyleyeyim sporun vucudunuzda kalici etkilerini grmek istiyorsaniz ( gecici kilo verme disinda) en az 6-7 ay duzenli olarak yapmalisiniz. Yoksa birkac ay gidip verilen kilolar spor birakilinca kolaylikla geri aliniyor. Hem uzun sure yapinca bu vucudunyz icin bir ihtiyac haline gelecektir.

kesinlikle devam etmelisin evde bile yapabilecegın cok cesitli spor cesıtleri var sadece kilo için degıl saglıklı bır yasam ıcın spor yapmamıs sart... ben her gun en az 1 saat yapıyorum...

kızlar 55 kiloyum hedefim 50 kilo. spor salonuna yazılıcam yarın. çok ağır egzersizler yapmayı düşünmüyorum. 3 ay gibi bi müddet gidebilirim. ondan sonra bırakıcam. bıraktıktan sonra sıkılaşan yerler salar mı? daha fazla kilo alır mııyım? cevaplarınızı merakla ve heycanla bekliyorum. En Büyük KK

Canım BESYO yani Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunuyum okulda antrenman bilimi ve spor fizyolojisi dersinde öğrenmiştik vücut sporu bıraktıktan 3 hafta sonra kendini salmaya başlıyor. pasif spor yaparak yediklerine dikkat ederek süreyi uzatabilirsin. En azından yarım saat pilates vb. spor yaparak koruyabilirsin.

hepinize çok teşekkürler. sporsuz 51 kiloya düştüm. ve karnım dümdüz :))

Ben de kilo vermek degil ama sıkılasmak istiyorum. Spor salonundaki aletlerde tecrubesi olanlar var mi?

X