spora basliyorum ama hicbisey bilmiyorum

melekim01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
451
6
Bayanlar pazartesi spora basliyorum.salona yazildim aylik 70tl.canta aldim tayt ayakkabi havlu rahat bi bluz baska almam gereken bisey varmi.is cikisi gidicem haftada 3.4gun 2saat kadar calisicam.60kiloyum suan bacaklarmda selulit ve popoda sarkma olustu hem kilo verim hemde sikilasim diye gidicem.spordan sonra dus almakistiyorum cunku evim uzak ama utaniorm dus yerlerinde sadece bugulu
cam var kapali degl ve giyinmek icin ayri oda yok.bayanlarin soyunma odasi ortak alan.gidenler yardimci olursa cok sevinicem

Son düzenleme:
Ayrica aceleyle bi canta aldim siyah el cantasi fitnes icin ama erkek cantasi gbi duruyor. Degistrme imkanimda yoksatan.kisi bayanlarda kullaniyor dedi ama tereddutteyim.

Spor cantalar genelde unisex duruyor zaten dikkat cekmez aaa erkek çantası diye. Giymeyi de ilk gun git bi formül bulursun. Personel de yardımcı olsun bi zahmet o kadar para veriyosun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamm canta okadar onemli degil ama su dus isi kafami karstryor.bayanlarin giyinme odasi dus alanida hemen odanin icinde bugulu camli yani giyinilen yerde camdan icerisi dus alanlar belli oluyor sadece bugulu cam sacma geldi bana ben dus alirken ordakiler giyinicek utaniorm evde dus alim desem yarim saat yol suruyor terliterli durmak istemiorm

Tamm canta okadar onemli degil ama su dus isi kafami karstryor.bayanlarin giyinme odasi dus alanida hemen odanin icinde bugulu camli yani giyinilen yerde camdan icerisi dus alanlar belli oluyor sadece bugulu cam sacma geldi bana ben dus alirken ordakiler giyinicek utaniorm evde dus alim desem yarim saat yol suruyor terliterli durmak istemiorm

Bunu öncesinde konussaydin keşke ??? Hakkaten garipmis

Bunu öncesinde konussaydin keşke ??? Hakkaten garipmis

bi arkadaşımla gittik acele oldu zaten pişman oldum ama yapıcak bişey yok.ya duş almıcam yada kimse yokken girip çıkıcam hemen

bi arkadaşımla gittik acele oldu zaten pişman oldum ama yapıcak bişey yok.ya duş almıcam yada kimse yokken girip çıkıcam hemen

Yürüyerek döneceksen spordan çıkar çıkmaz bütün kıyafetlerini değiştir ve tempolu bir şekilde yürüyerek evine git . Duş almak daha iyi olur tabi ama bahsettiğin şartlarda bende alamazdım .

Yürüyerek döneceksen spordan çıkar çıkmaz bütün kıyafetlerini değiştir ve tempolu bir şekilde yürüyerek evine git . Duş almak daha iyi olur tabi ama bahsettiğin şartlarda bende alamazdım .
evim baya uzak hem yürücem hem dolmuşla gidicem sıkıntı oldu daha başlamadan bana.
:KK50:

X