• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spora başlıyacağım ama sütüme laktik asit geçer mi ?

invictus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
137
0
96
Diğer
spora başlıyacağım ama sütüme laktik asit geçer mi ?

rejim de yapamıyorum 15 kilo vermem lazımmmm....

Valla ben rejim olmayan bir rejim yapmıştım. Listemde o kadar çok şey vardı ki bitirmem mümkün değildi tüm kilolarımdan kurtuldum. Bu arada metobolizma doktorum ( bu benim özel durumumdan da kaynaklanıyor olabilir ) spor yapmamı sütüme laktik asit geçer endişesi ile önermemişti. Bence spor ilk 6 ay için erken, bir diyetisyene danış bence. Bu arada bebeğini güle güle büyüt. Sevgiler..

ben buna inanmıyorum sonuçta sporun hemen ardından yada koşu bandının üzerinde deli gibi koşarken emzirmeyeceksin bebeğini evine git duşunu al sporun bittikten sonra muhakkak açma germe egzersizlerini yap ve sadece yarım saat bacaklarını dikip dinlendikten sonra emzir bebeğini spor yaptığın zaman emin ol ona daha enerji dolu yaklaşacaksın tabii bu başlarda mümkün olmayabilir ama kısa sürede alışacaksın ve kilo verdiğini görünce daha mutlu bir anne olacaksın benim aldığım spor eğitimi bana bunu öğrettiki sporu fiziksel dayanıklılığına yaşına ve kilona uygun yaptığın sürece durumun ne olursa olsun asla zararını görmezsin sadece sana uygun olan sporu seçmelisin çok ukalalık olmazsa söylemeliyim beden eğitimi mezunuyum ve bölüm arkadaşlarımdan mezun yada öğrenci tanıdığın varsa spor programı hazırlama konusunda sana yardımcı olabilir yinede sen bilirsin tabii

spor hakkında bilgim olmadığı için birşey diyemeyeceğim ama benim doktorum bebeğim 3 aylık olduktan sonra karın egzersizleri yapabileceğimi söylemişti. spor konusunda endişeniz varsa bence şimdilik bölgesel zayıflamaya yönelik hafif egzersizler yapabilirsiniz. rejimde yapmayın ama kilo yapıcı şeylerde sık yemeyin. özellikle büyüklerimiz söyler ya şekerli ye süt yapsın falan diye, sen kulak ardı et, ihtiyacın kadar ye, fazlası kilo yapar ama ihtiyacın kadar alırsan sütünde normal olur. böylecede birden zayıflama yerine yavaş yavaş kilo verirsin.

spor hakkında bilgim olmadığı için birşey diyemeyeceğim ama benim doktorum bebeğim 3 aylık olduktan sonra karın egzersizleri yapabileceğimi söylemişti. spor konusunda endişeniz varsa bence şimdilik bölgesel zayıflamaya yönelik hafif egzersizler yapabilirsiniz. rejimde yapmayın ama kilo yapıcı şeylerde sık yemeyin. özellikle büyüklerimiz söyler ya şekerli ye süt yapsın falan diye, sen kulak ardı et, ihtiyacın kadar ye, fazlası kilo yapar ama ihtiyacın kadar alırsan sütünde normal olur. böylecede birden zayıflama yerine yavaş yavaş kilo verirsin.

Rejime bende karşıyım. Ben adı diyet olan ama metobolizma doktorum ve diyetisyemimin ortak verdiği listeye uydum. Vücut analizime göre verilmiş 2500 kalorilik adı diyet olan bir diyetti ve ben listemi ye ye bitiremiyordum. Bilinçsiz onu bunu yemektense uzman desteği ile hem vucudumun ihtiyacını karşıladım, hem sağlıklı süt ürettim hemde eski kiloma döndüm. En önemlisi sıvı tüketmek altın kural bu tabi.. Sevgiler..

benim dr 6aydan sonra yuzme bebekle gunde yarisar saat yuruyus vermisti salon sporunu 9ayin sonu diye onerdi bol lifli sekerden uzak meyva protein su agirlikli bir diyet onerdi diyet demeyelimde yeme sekli cok memnunum

kızlar oğlum beni 7 aylıkken emmeyi bıraktı çok şeyler denedim örn.reçel sürdüm göğüs ucuma oyunlar yaptım ama malesef sonuç negatif o kadar çok üzgünüm ki anlatamam 2 yaşına kadar emzirmek istiyodum oğluşumu ilk bebeğimdi.bence rejim filan yapmayın ben 1 hafta soğan suyu iççtim sabah aç karnına akşam aç karnına ve faydasını gördüm.69 kilodan 65 e düştüm 1 aydan beri içemiyorum boyum 1.66 yani 5 kilo daha vermem lazım her benim tavsiyeme uyacaksanız soğan suyuna 2 veya 3 damla limon sıkın soğanın tadını anlamıycaksınız.

Back