C cicime Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2008 105 1 96 43 İzmir 20 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi cicime #1 Arkadaşlar geçen ay spiral taktırdım.Ben mekik türü ve benzer hareketler yapıyorum.Spiralin kaymasına neden olur mu?Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yazar mısınız?:uhm:
Arkadaşlar geçen ay spiral taktırdım.Ben mekik türü ve benzer hareketler yapıyorum.Spiralin kaymasına neden olur mu?Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yazar mısınız?:uhm:
K karamelito Ziyaretçi 30 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi cicime #2 mesela benim bünyem tutmamış kaymıştı, mekik kaydırmaz gibi ama genede ipini kontrol edebilirsin.ipi az içeride parmağına değiyorsa sorun yoktur
mesela benim bünyem tutmamış kaymıştı, mekik kaydırmaz gibi ama genede ipini kontrol edebilirsin.ipi az içeride parmağına değiyorsa sorun yoktur
E Elis Ziyaretçi 30 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi cicime #3 yok be anacim nerden cikardin,ben oglumu dogurduktan sonra spiral taktirdim,ve emzirme donemim bitince basladim spora ,gece gunduz buldugum her firsatta spor yaptim,kaysa benimki kayardi bise olmaz,,
yok be anacim nerden cikardin,ben oglumu dogurduktan sonra spiral taktirdim,ve emzirme donemim bitince basladim spora ,gece gunduz buldugum her firsatta spor yaptim,kaysa benimki kayardi bise olmaz,,
C cicime Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2008 105 1 96 43 İzmir 18 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi cicime #4 karamel69 .!.: mesela benim bünyem tutmamış kaymıştı, mekik kaydırmaz gibi ama genede ipini kontrol edebilirsin.ipi az içeride parmağına değiyorsa sorun yoktur Genişletmek için tıkla... Bu ip konusunu duydum ama ben hiç ip falan hissetmedim bulamadımki
karamel69 .!.: mesela benim bünyem tutmamış kaymıştı, mekik kaydırmaz gibi ama genede ipini kontrol edebilirsin.ipi az içeride parmağına değiyorsa sorun yoktur Genişletmek için tıkla... Bu ip konusunu duydum ama ben hiç ip falan hissetmedim bulamadımki