Spor yapmak hamıleliğe engel olur mu? yardımcı olun lutfen

Zeytinlerimm

Gün bugün güzel yaşa 🤍
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
3.507
5.134
198
29
arkadaşlar ben bebeğim olun istiyorum ama hamıle kalana kadarda dıyet ve spor yapmak istiyorum acaba spor bebegın tutmasını engeller mı yardımcı olursanız cok sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar lutfen yardımcı olun

Cok agir spor yapmazsan hic biseler olmaz cnm ben hamile oldugumu ogrendigim gun cok sasirmistim cunku o ay baya bi kostum yurudum spor yaptim ve allah ima bin sukur bebegime hic bise olmamisti ilk uc ay ve sonrasi doktorum yasak koymadi haftada iki uc defa uzun mesafe yuruyus yapiyoduk diger gunlerde ben yarim saat plates yapiyodum tabi son iki ay haric son iki ay bebek cok asagi inmisti diye doktorum sporu yasakladi . Tabi ki doktorun uygun gorurse spor yapabilirsin dikkatli bi sekilde

arkadaşlar ben bebeğim olun istiyorum ama hamıle kalana kadarda dıyet ve spor yapmak istiyorum acaba spor bebegın tutmasını engeller mı yardımcı olursanız cok sevinirim

Doktora danisip folik asit kullan daha kolay hamile kaliniyomus bi kac yerde okumustum ben bi kac gun kullandim hamile kalmak icin meger zaten hamileymisim dilerim senin de bebegin olur

aa ne guzell hayırlı olsun bende pltes yapmak ıstıyorum ama korkuyordum içimi rahatlattınn cnm

Doktora danisip folik asit kullan daha kolay hamile kaliniyomus bi kac yerde okumustum ben bi kac gun kullandim hamile kalmak icin meger zaten hamileymisim dilerim senin de bebegin olur

ne guzel bısey cnm Allah kucagına almayı nasıp etsın inş.. darısı olmayanlara ve bana inşşşş

aa ne guzell hayırlı olsun bende pltes yapmak ıstıyorum ama korkuyordum içimi rahatlattınn cnm

Canım yok valla internette ebru Sanlı nın hamile pilates İ var hergun yarım saat yapıyordum doktoruma sormadım sonradan bebek aşağı indi dıye yasak koydu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…