Spor yapmadan sadece diyetle kilo verilir mi?

werilir ama geç ve sağlıksız olur bence hareket çok önemli yesende spor yap illa werirsin bence zor ama sen bilirsin...

kiloyu diyet verdirir spor hem günlük kalori harcamanı hem metabolizma hızını arttırır ve zayıflarken seni toparlar 3 kilo verip 5 kilo vermiş gibi görünürsün vücudunun yağ oranından kaybedersin kas oranın aynı kalır

ben tam 20 kilo verdim ama çok sarktım ,kilo veriliyor tartıda ama 20v kiloda 1 beden küçüldüm

evet sporsuz güzel kilo veriliyor ama verdiğin hiç anlaşılmıyor çünkü etin sıkılaşmıyor
sadece spor yapıp diet yapmasan kilo veremessin ama etin sıkılaşır incelirsin

hareket etmeden sadece az yemek yemekle sadece yaglarini degil kaslarinidanda veriyorsun oda saglikli degil az ye bol hareket cok daha kalici kilolar verirsin bölelikle de vücudunda sIkIlastirmIs olursun canim

spor yapmak sürekli yediklerimize dikkat etmek tabiki ideal olanı bu demek değilki illa bir spor aletini kullanacaksın yada salonlara gidip saatlerce ter dökeceksin önemli olan hareketli olmak doğru nefes almak ev işi yapmak bile hareket oturduğun yerde ne bileyim karın kaslarını çalıştırmak sevdiğin müzik eşliğinde dans etmek merdiven çıkmak arabayla gideceğine yürüyerek gitmek ip atlamak hoplamak zıplamak dostlarla bir kafede oturacağına yürüyüş yapmak mesela benim kedim var onunla oyunlar oynuyoruz o bile kalori yaktırıyor bir zamanlar bir yerde okumuştum o sözü hiç unutmam "eğer oturabiliyorsanız yatmayın eğer ayakta durabiliyorsanız oturmayın eğer yürüyebiliyorsanız ayakta durmayın eğer koşabiliyorsanız yürümeyin" işte yaşam boyu spor yoksa salona git bir saat spor yap gel üstüne patates kızartması ye bence eziyetten başka bir şey değil spor yapamıyorum diye üzüleceğimize zıplasak bak nasıl zayıflıyoruz ben böyle yapıyorum hem mutlu oluyorsun hemde zayıflıyorsun zıplamak deyip geçmeyin bütün vücudu çalıştırıyorsun hele elini kolunuda zıplarken hareket ettiriyorsan müthiş insana enerjide veriyor ben öyle 1 saat yok 45 dakka sürekli yapmıyorum ama bütün gün yaptığım şeyleri toplarsan bu süreleri geçiyor ve çok işe yarıyor hepimize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…