Spor yaparken sıkılıyorum diyorsanız buraya!

esra2424

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
245
4
Sizi bilmem ama ben spor yaparken çok sıkılıyorum

En fazla 10 gün devam edebiliyorum spora başlayıp bıraktığım programların haddi hesabı yok bunu da sürekli yaparım diye garanti veremiyorum kendime ama bana eğlenceli geldi ikisi de.

Kış kapıya dayandı hanımlar. Kış gelince fazladan kilolar da geliyor haliyle.

İki tane dvd buldum ikisi de oldukça eğlenceli. Kendi kondisyonunuza göre tercih yapabilirsiniz.

İlk olarak Dünyada pek çok fana sahip olan "Pump it up Ultimate Dance Workout" u tanıtmak istiyorum.

Bu dvd'de önce dans ediyorsunuz sonra extradan karın ve popo egzersizleri var. Dans ederken vücudunuzun her bölgesi çalışıyor, bana ilk gün zor geldi nefesim yetmedi arada durup dinlendim. Öyle kolay değil yani

Pump it Up yapmak için hiç bir şeye ihtiyacınız yok videonun karşısına geçin ve yapın.

İkinci DVD de dünyaca ünlü Pussycat Dolls'un hazırlamış olduğu egzersiz programı yer alıyor.

Çok yorulmadan spor yapmak, aynı zamanda egolarımı tatmin etmek istiyorum...

Kendimi daha seksi hissetmek istiyorum..

Seksi bir kaç figür öğrenmek istiyorum diyorsanız bu dvd tam size göre..

Hareketleri çok tekrar yaparak öğretiyor (benim gibi bir dans özürlü bile bi iki denemeden sonra yapabiliyorsa çoğu kişi yapabilir bence )

Bu egzersizi yaparken topuklu ayakkabılara, bir korseye ve tüylü bir atkıya ihtiyacınız olacak. (Bende bunların hiçbiri yok ama yine de yapabilirsiniz ben normal atkı kullanıyorum)

(Bu arada bu egzersizi yaptıran kadın 50 yaşında falan ve harika bir fiziği var)

Lütfen link istemeyin arkadaşlar

Ben her yerde bu dvd leri aradım ama bulamadım türkiyede satılıyormuki bilgilendirirsen sevinirim

Bunlar Türkiyede satılmıyor canım ama internetten indirmek mümkün. youtube da videoları var. pump it up part 1 diye aratırsan youtubedan tüm bölümleri çıkıyor.

pussy cat dollsss bitiyorum onlara onlarla yapıcamm

Arkadaşlar ben dün gece indirip bugün başladım bu programa. Ama pump it up'ı indirdim, pussycat dolls workout'u indirmedim henüz. Youtube'da pump it up video serisi şu şekilde:

Pump It Up - Part 1
Pump It Up - Part 2
Pump It Up - Part 3
Pump It Up - Part 4
Pump It Up - Part 5
Pump It Up - Part 6
Pump It Up - Part 7
Pump It Up - Part 8
Pump It Up - High Energy 1/3
Pump It Up - High Energy 2/3
Pump It Up - High Energy 3/3
Pump It Up - Dance Warm Up 1/3
Pump It Up - Dance Warm Up 2/3
Pump It Up - Dance Warm Up 3/3
Pump It Up - Bums And Tums (sıkılaşmak için)

Ben bilgisayarıma internet download manager programı yükleyerek youtube'dan indirdim videoları. Tüm seriler bundan oluşuyor. Umarım bu egzersizden de sıkılmam bayağı eğlenceli bir şeye benziyor

pump it up çok terletiyorr

Bende şimdiye kadar birçok şey denedim, en yavaşı callaneticsti dolayısıyla en sıkıcı olan da oydu. 30 Days Shredi keşfettim burada, o güzel, tabii yapabilsem daha da güzel olacakk

canım pump it up inanılmaz eğlenceli ama benim nefesin yetmiyor o kadar hoplayıp zıplamaya. çok ter attırıyor ve çok terletiyor.

pussycat dolls ise kendinizi daha seksi hissetmeniz için yapılmış bir spor dvd si. hiç zorlanmadan yapabilirsiniz. dansları ayrıntılı olarak gösteriyor ve öğretiyor gerçekten. insan bazen kendini seksi ve kadınsı hissetmek ister bu video çok ideal bunun için. ayrıca internetteki yorumlara göre vücudu şekillendiriyormuş. ama bana göre hafif kaçar onu belirtmek isterim

ben şöyle yapmaya basladım pcd yapıyorum ama dont cha bitene kadar diğer sarkıya gecmiyorum simdi pump it up yapıcam

[video=youtube;srEI7bvehDU]http://www.youtube.com/watch?v=srEI7bvehDU[/video]

Bu kadın 50 yaşındaysa bravo valla bu kızları böyle görünce çok üzülüyorum ne kadar seksi ve fitler onlar gibi olmak için 40 fırın ekmek yememek lazım Ben bu şekilde aerobic tarzı çalışamıyorum ama sıkılıyorum sadece videodaki kızlara bakarak özenip bunları yapabilirim diğer türlü uğraşamam sanırım

Bu konu çok eski kalmış.Ama ben şimdi gördüm ve yapmak istiyorum.Nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olan ?

ben yaptım ve haftada 1 kiloyu verdim her hafta bi kilo gidiyor yemeği keserseniz ve ben sadece ilk 3 bölümü yaptım ama 45 dk kadarını diyelim

pump ıt up yapan yok mu,
ben denemek istiyorum ama, süre çok uzun geliyor.
ben yapıyordum bir zamanlar hemide 2 taneyi üst üste . çok terletiyor ve ilk yaptığında tamamlamak oldukça zor. nefes nefese kalıyorsun. pump it up- high enerjy idi yaptığım 25 dk falan sürüyor

Ben hala yapıyorum pump it up ı :) pussy cat dolls u yeni gördüm merak ettim şimdi ona da bakıcam ama pump it up ı birkaç sene önce keşfetmiştim hala da aynen böyle spor yapmaktan sıkılınca buna başlarım bikaç gün önce yine başladım ve faydasını hemen gösterdi yine :) bu kez bırakmak yok pump it up a devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…