Spor yaparak migren tedavisi olan?

hemsirehanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
83
1
Arkadaşlar merhaba

Ben bebekliğimden beri migren çeken biriyim.Çocukluğumda ağrıdan kafamı sert yerlere felan vururmuşum.Halende yoğun ağrılarım var.

Soracağım şu.Benim gittiğim nörolog fizik tedavi,spor baş ağrısına çok yararlıdır dedi.Spor yapman dengeli beslenmen olumlu etkiler dedi.Sizlerden bunu deneyipte ağrılarıma çok iyi geldi artık çok nadir oluyor diyen var mı?

Benim migren sorunum yok fakat düzenli spor yapıyorum. Sporun ruh sağlığına iyi geldiği beyinde serotonin salgıladığı gerçek. Migrende psikolojiyle alakalı sıkıntıya, üzüntüye pek gelmez. Sanırım bundan demiş doktorunuz..

Arkadaşlar merhaba

Ben bebekliğimden beri migren çeken biriyim.Çocukluğumda ağrıdan kafamı sert yerlere felan vururmuşum.Halende yoğun ağrılarım var.

Soracağım şu.Benim gittiğim nörolog fizik tedavi,spor baş ağrısına çok yararlıdır dedi.Spor yapman dengeli beslenmen olumlu etkiler dedi.Sizlerden bunu deneyipte ağrılarıma çok iyi geldi artık çok nadir oluyor diyen var mı?

canım mrh ben de 25 yıldır migren ağrısı çekiyorum,en son aşamadayım bir çok tedaviler gördüm ,neler neler sonunda vucudum ağrı kesiciye bağımlılık kazandı,hiç bir şey fayda etmiyor,hayatımdan bezdirdi kusmalar v.s ama yurt dışında bir doktorumun deyimine göre son çare yüz gerdirmek,sinirler kesildiği için ağrı olmuyormuş,yinede önerilerinizi bekliyorum denemeye devam....:çok üzgünüm:

Arkadaşlar merhaba

geçmiş olsun
bende ergenlikten beri çekiyorum migreni

doktorların verdiği ilaçlaar pek etkili olmuyo
gittiğim hiç bir doktorda egzersiz ve düzenli beslenmedn bahsetmedi

ama ben kendi deneyimlerimle söyliyeyim
rejimde olduğum zamanlar hiç başağrısı çekmiyorum
yemek yemeyi çok seviyorum hamurişi ağırlıklı beslendiğimde migren atakları daha şiddetli oluyo
bir dönem 2-3 ay kadar rejim yapıp egzersiz yaptım ve hiç başağrısı çekmedim
plates özellikle çok faydalı

yüze botoks yapmak ,gerdirmek,sinirlerin kesilmesi vs şeyleri duymuştum ama tabi uygulayanı görmedim.eğer yaptırırsan bizle deneyimlerini paylaş olurmu cnm? yerimseniben

platesi duymuştum vücuttaki kasları çalıştırdığından gevşiyormuş felan..okul dönemi inşallah başlıcam diyetime ben yazın evde yapamıyorum sıkıntıdan yemek yiyorum ama okul dönemi daha düzenli gidio öğünlerim..

allah hepimizin yardımcısı olsun ya..

tam 10 yıl migrenle savaşmış biri olarak söylüyorum ki kesinlikle AKUPUNKTUR tek çözüm bu rahatsızlıkta tedavi görüp iyileştiğim doktorumla ilgili iletişim bilgisi isteyen arkadaşlara özelden yardımcı olabilirim...

X