spor yaparak ayda kac kiloveriyorsunuz

Kelebekk81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
6
4
Slm bayanlar.diyetle ideal kiloma dusmustum.spor yapmadan.fakat dr b 12 hap verdi iki kutu.hizli hizli kilo aldim birde misafir oturmalari pasta borek vs.8 ayda 8 kilo aldim.suan 64 kiloyum.56 ya inmem lazim.hayatimda ilk kez spor merkezine basladim bu ucuncu gunum.cok yemem yok.bir haftadir dikkat ediyorum daha cok.gunde simdilik 3 kilometre yuruyorum 30 dakikada.zamanla 5 km ye cikmal istiyorum.sonrasinda bacak hareketleri yapiyorum 15 dakka.cunku ust bolgem zayif.bacak ve basen var bende..spor yapanlardan oneride alabilirim.ortalama ne kadar verdiniz ayda.haftada 4 gun gidecegim.insallah basarili olurum.kiloyu hic sevmiyorum cunki.....

bende spor salonuna yazıldım ayda 4kilo verdim. verdiğim kilonun 3.5i yağdı. ve bu da sporla oldu. normalde sporsuz zayıflayınca genelde sudan yada kastan gider, benim yağdan gitti spor sayesinde.
ama spora gidiyorum diye boşlamadım. yediklerime de dikkat ettim akşam 7den sonra hiçbişey yemedim bol su içtim.

ama tabi birde spora gidip terlememek olmaz. yeri geldi o kadar hızlı yürüdüm ki terlerim akıyodu. o kadar terliyodum ki damlıyodu artık yere :) o aktıkca ben daha cok gaza geliyodum

yani boşa yorulmamak gerek. yorulmanın dahi hakkını vermeli.

2 gun sonra basladigim bir ay olacak 4 kilo vermisim bayanlar.evde de bacak ve basen inceltme hareketlerine basladim onunda faydasini gorecegim insallah.suan 60 kiloyum ,4 kilom kaldi. Onemli olan beyinde bitirmek ve baslamak

2 gun sonra basladigim bir ay olacak 4 kilo vermisim bayanlar.evde de bacak ve basen inceltme hareketlerine basladim onunda faydasini gorecegim insallah.suan 60 kiloyum ,4 kilom kaldi. Onemli olan beyinde bitirmek ve baslamak

ayy aradığım konuyu buldumm :) bende yeni başladım spora hoca yönlendiriyor şuan yürüyorum bisiklet mekik falan yapıyorum. artık akşamları geç saatte yememeye dikkat edeceğim umarım bende de etkili olur. 62ydim evlendiğimde 7 ayda 68 olmuşum

Yediklerimede dikkat ettim..mesala ekmegi ve sekeri kestim.oglen ogunum yesil elma.cunku tok tutuyor.gunde iki adette yesil cay.mutlaka faydasini gorursunuz.ikimnci ay 5 km yuruyorum 6.2 de ...sonra vucut tipime gore hareket yapiyorum agirliklari en azda olucak.cunku kas yapar dahada agirlasirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…