Spor ve kilo

zor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
142
3
Merhabalar,
benim kilo alamama sorunum var lakin vücudum çok biçimsiz,sporla biçime sokmak istiyorum ama kilo kaybım lur diye çok korkuyorum,kararsız kaldm..

Merhabalar,
benim kilo alamama sorunum var lakin vücudum çok biçimsiz,sporla biçime sokmak istiyorum ama kilo kaybım lur diye çok korkuyorum,kararsız kaldm..

sana direkt platesi öneririm düzenli ve bilinçli yaparsan faydasını görürsün

Merhabalar,

canim kilo almak isteyenlere de mutlaka bir egzersiz programi oneriyorlar, spor sadece zayiflamak icin yapilmaz ki saglik icin ve de vucudun daha sIkI daha orantili gorunmesi icin yapilir. yalniz sporda yaktigin kalorileri yemelisin protein agirlikli olarak. kolay gelsin canim

Çoook teşekkür ederim arkadaşlar.yıllarca basenim olsun diye dua ettim bnu egzersiz ve pilatesle başardım sanırım, kilo da aldım =)

profesyonel bir fitness salonuna giderseniz hocanız size özel beslenme ve antrenman programı yazar. Yani uygun programla ister kilo alırsınız ister verirsiniz, ister incelir ister kalınlaşırsınız. herşey alinizde.

Merhaba,teşekkürler..
evime pilate,twisster almıştım onlarla evde bişeyler yapıorum kendimce.
düzenli besleniyorum+ egzersiz de yaradı sanırım kilo da aldım vücudum biçime girdi biraz =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…