Herkese merhaba. Yaklaşık 2 ay önce büyük bir hevesle başladığım spor ve diyet sürecimde sanırım heyecanımı kaybetmeye başladım. Burada paylaşım yaparak daha çok motive olabilirim diye düşündüm. 1 hafta önce 37 yaşıma girdim. 160 cm boyunca 94 kg idim. 2 ayda 10 kilo verdim şu anda 84 85 civarında geziniyorum. Online diyet alıyorum ve yarın spor salonuna başlıyorum. Hedefim 65 hatta belki 60 kg a kadar düşmek. Umarım başarabilirim. Yarın tüm yediklerimi ve yaptığım sporları burada paylaşacağım. Hadi bana şans dileyin ve benim için dua edin belki bana katilmak isteyenlerde olabilir. Neden olmasin
3 gündür yaptıklarımı yazmakla başlayayım pzt spor salonuna başladım. Beni biraz zorladı ama güzel gidiyor çok şükür. Pzt ve salı 2 gün ananas detoksu yaptım. Nilay kececinin detokslarindan biri. Ananasıda çok sevdiğim için güzel bir detoks oldu benim için. 83.7 kilo ile başladım. 2 günde 82 kiloya düştüm. Bugünde diyetisyenimin verdiği normal listeye döndüm. Öğleden sonra yine spor salonuna gideceğim. Simdilik heyecanım tazeyken hergun gideceğim spor salonuna. Sonra nasıl ilerler bilemiyorum. Pzt tartı günüm umarım pzt ye kadar 1 kilo daha verebilirim. Birde sabahları sirkeli su içmeye başladım. Bununla ilgili çok video görüyordum ama önemsememistim. Geçen izlediğim bir videodan çok etkilendim. Pzt den beri sabah ilk suyumu sirkeli içiyorum. Fırsat buldukça uğrayacağım yine