- 17 Mart 2012
- 5.260
- 1.454
-
- Konu Sahibi CinnamonQueen
baktım canım hatta bir tane beğendim ama kullanıcıdan cevap alamıyorumtamam canım ondan var ama satmıyorumgardropsa baksan bir sürü vardı
ay aynısı bende de oldu ya gözlük beğendim kesin alcam yani ama hatun tınlamadıbaktım canım hatta bir tane beğendim ama kullanıcıdan cevap alamıyorumsıfırını alıcam aha da cevap vermezse çok beğendim yaa
valla ya delı oldum of inşallah cevap verir valla çok begendimay aynısı bende de oldu ya gözlük beğendim kesin alcam yani ama hatun tınlamadı
var mı bi ses? :/valla ya delı oldum of inşallah cevap verir valla çok begendim
saat arıyormuş :)saat mi arıyorsunuz kıyafet mı ben onu anlayamadım:s
Swatch saat arıyorum görselini eklediğim gibi, kıyafet aramıyorum, tek arama konusu açabildiğimiz için bu konudan devam ettimsaat mi arıyorsunuz kıyafet mı ben onu anlayamadım:s
malesefvar mı bi ses? :/
anladım canım.swatch marka yok ama elimde saat var bikaç tane.Swatch saat arıyorum görselini eklediğim gibi, kıyafet aramıyorum, tek arama konusu açabildiğimiz için bu konudan devam ettim
swatch marka arıyorum canım teşekkür ederimanladım canım.swatch marka yok ama elimde saat var bikaç tane.
Tesekkur ederim bu tarz istmiyorum:)Böyle bir şey düşünür müsünüz?
Saat aramıyorum artik spor esyalari ariyorum tesekkurler :)Eki Görüntüle 1544555 Bu saat var şu an elimde.