Merhaba arkadaşlar, akşamları iş çıkışı eve gittiğimde evde inanılmaz derecede sıkılıyorum,televizyon ya da bilgisayarla uğraşmadığım için akşam 10-11 hatta bazen 9'da uyuyorum. Bu kadar sıkılacağıma oturduğum apartmanın hemen altında açılan spor salonuna yazılmak istiyorum ancak korkularım bana izin vermiyor :)
Öncelikle hayatımda hiç spor yapmadım, spor salonunda ne yapılır, nasıl çalışılır, nelere dikkat edilir vs hiçbir bilgim yok.Kız erkek karışık çalışılması da endişelerimden biri tabii ki. Hadi diyelim yazıldım ilk gün çantamı aldım içeri girdim napacam, nereye gidecem, ne çalışacam düzeni kuralı nedir bunları düşündükçe vallahi panikten avuçlarım terliyor, aletler doluysa sap gibi ya da salıncak sırası bekleyen çocuklar gibi ezik gözlerle sağı solu mu kollayacam
orada kişiye özel spor hocası var mı onu da bilmiyorum, aletle işim bitse diğerine nasıl geçecem vs kafamda deli sorular :)
Bi hoca olsa da bizi çalıştırsa onun dersine yazılsam tamam bi nebze rahatlardım ya da sadece bayanlar olsa ama bu cahil ve hiç spor yapmamış halimle kaslı insanların arasında ne yapacağımı bilmiyorum hatta yazdıkça, o anları düşündükçe vazgeçiyorum sanırım.
Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz lütfen, şimdiden teşekkürler