Spor Salonu mu Koşu Bandım ve Dumbellarmı?

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
arkadaşlar 3 aydır düzenli yada düzensiz bir spor salonuna gidiyorum fitness için.aletlerle çalışıyorum.şimdi 3.ay programımdayım,istediğim gibi bir verim alamasam da baya bir faydası olduğunu düşünüyorum,2 ayda 4 kilo verdim fakat şuan kararsız kaldım bir 3 ay daha gidip gitmemekte,evde koşu bandım ve dumbelllar var,45 dk-1 saat tempolu yürüyüş ve karın göğüs egzersizleri yapsam,herhalde yeterli olur?sıkıntım göbek mide ve bel gittiğim yerden çok da memnun değilim hocalar pek ilgili değil bu beni rahatsız etti..ne yapsam?

arkadaşlar 3 aydır düzenli yada düzensiz bir spor salonuna gidiyorum fitness için.aletlerle çalışıyorum.şimdi 3.ay programımdayım,istediğim gibi bir verim alamasam da baya bir faydası olduğunu düşünüyorum,2 ayda 4 kilo verdim fakat şuan kararsız kaldım bir 3 ay daha gidip gitmemekte,evde koşu bandım ve dumbelllar var,45 dk-1 saat tempolu yürüyüş ve karın göğüs egzersizleri yapsam,herhalde yeterli olur?sıkıntım göbek mide ve bel gittiğim yerden çok da memnun değilim hocalar pek ilgili değil bu beni rahatsız etti..ne yapsam?

:uhm:

ben spor salonuna gıdıyorum salonumdan cok memnunum evde olsam cokıyı verımle yapamayacagıma emınım..salon motıve deıyor benı.ben 9 aydr gıdıyorum ve devam edecegıme emınım sıkılaşmak ve selulıtsızlık super bısı:))

yasemincim haklısın,evde olunca süreklilik olmuyo ama evde koşu bandım falan dururken tekrardan para baymak artı işsizim de zaten bunları düşünüyorum bir de senin gibi devam edeceğime eminim diyemiyom işte bişeyi uzun zaman yapamam ben :)

ya bilmiyorum iyice kararsız kaldım zaten salon evin hemen karşısında çok yakın ama dediğim gibi hocalar falan da memnun değilim pek aslında..

Memnun değilsen, neden gidesin ? Evde cd lerle yap, kendine en iyi hangisini sürekli yapabilrim diyorsan onunla devam et. Eğer evde de sıkılırım devamını getiremem diyorsan salonunu kesinlikle değiştirmelisin, en azından verdiğin paraya değsin.

canım evde aynı olmuyor. bizim de evde koşu bandı ve kürek var ama ne ben ne de eşim düzenli bir şekilde yapamadık evde. spora yazıldık. evde alet varken ona para vermek saçma geliyor tabiki ama evdekini yapmıyorsun zaten genelde. motivasyon imkansız yani nerdeyse evde. yada en basit evde 40 dk fln tahammül ediyorsun ama salonda antrenör gözetiminde olunca tam yapman gerekenleri yapmadan bırakmıyorsun. hele salonda pilates havuz falan da varsa inan çok daha severek gidiyor insan

X