Spor merkezleri

seylagazi

Guru
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
229
32
hihoyyytBAYANLAR ZAYIFLAMAK SADECE DİYETLE OLMUYOR BÖLGESEL İNCELME DE ÖYLE AYRICA SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SPOR BİR FELSEFE OLMALI HAYAT TARZI OLMALI STRES İÇİN BİREBİR AMA ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIN BUNA VAKİTLERİ OLMUYABİLİYOR EVDE YAPILAN SPORDA YA TATMİN ETMİYOR YADA BAHANELER TEMBELLİK ARAYA GİRİYOR...KİMİSİDE MUCİZE BEKLEDİĞİ İÇİN ÇABUK SIKILIYORR NEREDEN Mİ BİLİYORUM BUNLARIN HEPSİNİ BENDE YAŞADIMM..ÇALIŞSAKTA EVDEDE OLSAK TEK ÇARE SPOR MERKEZİ ÇÜNKÜ İNSANI SORUMLULUK SAHİBİ YAPIYOR ORAYA VERİLEN PARA DA SİZİ BİYERDE ZORUNLU BIRAKIYOR.BENİM BU KONUYU AÇMA NEDENİM HERKES SPOR SALONU DENEYİMİNİ PAYLAŞSIN VE ÖZELLİKLE RİCA EDİYORUM UYGUN HERKESİN GİDEBİLECEĞİ SPOR MERKEZLERİNİ ŞEHİRLERİNE GÖRE BELİRTELİM...MESELA DENİZLİ İÇİN NEREYİ ÖNEREBİLİRSİNİZ NE GİBİ ÇALIŞMALAR VAR VE ÜCRETLERİ BUARADA İSİM VERMEK YASAK MI BİLMİYORUM AMA EĞER ÖYLEYSE SEMT ADI VERİLEBİLİR ÖRNEĞİN KADIKÖYÜN ŞURASINDA VB GİBİ HADİ ARKADAŞLAR BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUMkaydirigubbakcemile2

ben de bir süredir bir otelin spor salonuna gidiyorum. 40 gün oldu başlayalı. önceleri mevsim sartları ne olursa olsun yürüyüş yapıyordum. çok da faydasını gördüm.
isim vermek sakıncalı olabilir. ama afyonun termal otellerinden biri.
2 kişilik paket programlara yazıldık. 3 aylık 450 tl. yani kişi başı 225 tl. haftada 3 gün gidiliyor. akşam iş çıkışı gidiyorum.
fıtnes salonundan faydalanıyorum. yürüyüş bandı,bisiklet ve değişik ekipmanlardan faydalanıyorsunuz.
plates ve stepe katılabiliyorum. özellikle platesi gerçekten öneririm.
yüzme havuzundan faydalanabiliyorum.
+ sauna ve hamam kısmında da ter atıyorum.

ve bunları yaklaşık 3 saatte tamamlıyorum.

sadece spor salonu için bile gitmee değer. etraftaki insanlar da sadece sporla uğraştıklarından insan inanılmaz motive oluyor.

çok teşekkür ederim deniz:) otellerin bu imkanlarından yararlanabildiğimizi bilmiyordum gerçekten çok hoş bir bilgi ellerine sağlık bende denizlidekileri araştırayım hemen:teytey:

En güzel kilo verme ve yağ yakmak için fitnes şart. Ben dha önce pilates yaptım fakat yağlarımı çok fazla yakamadım. Şimdi bir spor klübüne üyeyim sadece fitnes yaptığım halde baya farkett herşey. Ki diğer etkinliklerede katılabilirim fakat şuan için fitnes yeterli görüyorum. tavsiye ederim herkese.

sporusz zaten diyet tek başına cokda etkili olmaz bana göre...
ve bende bu düşünceyle g.antep de bi saglık merkezinin güzellik bölümündeki sporuna katılmak istedim ama annem izin vermedi saolsunalsanaalsanasmile
150 tl idi fiyatıda hafta içi her gün... saatini sen hocayla ayarlıcaktın
sporsuz diyet olmaz:bbo:

X