• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spor ile göğüs toparlama

maklub

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
5
0
36
Hatay
merhaba ben henüz 19 yasında olmama ragmen 85-90 dd giyiyorum göğüslerimin sarkıklık derecesi hafif yanız cok cıvık mı denir o şekildeler uygun sütyen bulmakta cok zorluk çekiyorum yürürken bile sıkı olmadıkları ve büyük oldukları için aşırı sallanıyor ve dikkat çekiyor. normalde zayıf bi insanım çok anormal duruyo en azından sıkılaştırmak ve biraz daha dik bi forma getirmek için göğüs egzersizleri yapsam (elleri omuz hizzasında ve daha acık-dar olarak şınav çekmek mesela) bi faydası olur mu yoksa illa estetik müdehale mi gerekir? bu sporu gerekirse haftanın her günü bile yaparım işe yarayacaksa. bu yaşta gidip göğüs dikleştirme toparlama ameliyatı olmakta ne kadar saglıklı ve mantıklı?
teşekkürler.

Maalesef sporla meme toparlama mümkün değildir. Tam aksine büyük memelerde spordan sonra göğüs kası gelişeceğinden meme üstündeki kas meme dokusunu aşağı itip daha fazla sarkık görünmesine sebep olur.

Yaşınız ameliyat için genç görünmekle birlikte sütyen ölçüleriniz oldukça büyük ve tahminimce sizi rahatsız da etmektedir. Operasyon konusu konusunda karar tamamen sizin.

Saygılar

Back