Cok tesekkur ederim yorumun icin squati birakmam eglenceli zaten kalinlastirir dediler korktum zaten kalin bacakliyim iyice kotu gorunmesin :) ama birakmam sporu bugun kiyafet secmeye gittik abimin nişani var 38 bedene cuk diye oturdum o kadar guzel duyguki artik su challengi bitiriyim azar azar zorlamayarak her gun yapicam :)Canım merhaba benim ölçülerim de seninkine benzer. geçen sene 30 gün squat challenge yapmıştım ve çok faydasını gördüm selülit problemim vardı biraz ve squat bu sorunu çözdü diyebilirim ama sonradan bıraktım tabi okul vs başlayınca iyice bıraktım çok kilo aldım 1 senede ve şimdi bir yerden başlamak gerektiğini anlayıp jilliana başladım 30 day shred yapıyorum 1.level yarın bitiyor level2ye gecicem inşallah
Sana tavsiyem squatı bırakma hiçbir spor yağları yakmadan kalinlastirmiyor bundan emin olabilirsin. Kalınlaşsa bile şekillendiği için bacaklar çok hoş görünüyor :) göbek sorunu için de mekik çekiyorum sende de etkili olacaktır...
Cok tesekkur ederim yorumun icin squati birakmam eglenceli zaten kalinlastirir dediler korktum zaten kalin bacakliyim iyice kotu gorunmesin :) ama birakmam sporu bugun kiyafet secmeye gittik abimin nişani var 38 bedene cuk diye oturdum o kadar guzel duyguki artik su challengi bitiriyim azar azar zorlamayarak her gun yapicam :)
Squati yapiyorum bayadir gecen olctum ve bir cm kalinlastigini gordum moralim bozuldu arti belim de bir cmkalinlasti 71 oldu simdi gogsum de 90 oldu anlamadim niyeboyle oldu bes gunfilan kaldi bitmesine challengenin kalca mi kaldirdi toparladi ama bacagimi kalinlastirdi alt bacagi mi inceltti ne onerirsin bacak icin lunge yapiyorum sadece var mi bacak icin etkili inceltme hareketi arti kosu bandim yok spora gidemem evde kendim halledicem bi onerin varsa bi ilgilenirsen cok mutlu olurum :)Merhaba :) 30 günlük squat programını squatgirl adıyla bilinen Doris Hofer'a sorduğumda ben bile o kadar yapmıyorum demişti. Bu bana göre de çok fazla. Siz kendi zorlandığınız noktayı belirleyin ve 2-3 set yapın bence. (Ör:25x3) basenlerinizi inceltmek yağlardan kurtulmak istiyorsanız koşu bandı şart. Sadece bölgesel hareketlerle olmaz. Kendim yaptğım için söylüyorum benimde biraz basen problemim var. Önce 30 dk interval koşu ardından köprü, squat, kick back, lunge ve yan makas hareketlerini yapıyorum. Ardındanda karın için plank, cruch vb... Şöyle diyim bir ayda 1.50 kilo sadece yağdan vermişim :)
(Yan makas hareketinin belide incelttiğini okumuştum)
Masallah vucut olcunuz mukemmel gosterdiginiz butun hareketleri uygulayacagim cok sagolun:)Eki Görüntüle 1934293 köprü hareketi ben bunu 3 set 25 tekrar şeklinde yapıyorum özellikle selülitlere etkili.
Eki Görüntüle 1934295 plie squat yapabilirsin yapabildiğin kadar
Eki Görüntüle 1934297
Yan makas . 3 set 20 tekrar yapıyorum. Bel inceltmede de etkili diye biliyorum
Eki Görüntüle 1934298
Buda kick back
3 set 15 tekrar yapıyorum.
Onun haricinde lunge da yapıyorum onu sende yapıyormuşsun zaten:)
2 güne bir bu hareketlerin hepsini yapıyorum . Ölçülerim 80-62-90. ( spor salonunda siz hoca mısınız diyenler oluyor) Benim basenlerimde incelme oldu. İmkanın varsa dışardada yürüyüş koşu yapabilirsin ya da apartmanda oturuyorsan merdivenleri yürüyerek çık :) istekli ve sürekli yaparsan mutlaka sonuç alırsın. Onun haricinde bol su iç, ben öyle yapıyorum.
Ha birde hareketlerin tekrar sayılarını kendine göre belirle, zorlandığın noktaya kadar yap :)
(Yani basenlerinde yanmayı hisset, ağrıdı diye bırakma bu iyi birşey)
Etkili ve yavaş yapmaya da dikkat et. Benim tavsiyelerim bukadar
50kiloagirlik mi Agirliksiz yapilan squat bacak kalinlastirmaz bahsettigim agirlikta 50 kilo civari en az
zaten kalinlasmasini istemiyormussun 3 veya 5 kiloyla yaparsan inceltir50kiloagirlik mi 
Ben 2 kg dambillarla calisiyorum 50 ile nasil yapim
Aksine kalinlastirdi bendezaten kalinlasmasini istemiyormussun 3 veya 5 kiloyla yaparsan inceltir
Spor haftada 3 gun yapilir. Once kardiyo yapilir arkasindan hareketler. Kardiyo kilo verdirir. Hareketler sikilastirir. Squat kas yapar. Mekik planka ek yer hareketleride var internette var hepsi. 15 dakikada twister yapabilirsiniz. Uzun bir sopayi omuzlarinizin ustune alarak ellerinizle iki ucundan tutarak belden asaginizi oynatmadan saga sola donerek belinizi ve simitleri eritebilirsinizMerhaba hanimlar ben 19 yasin da bi kiz kardesinizim sorum su ben gunluk spor yapiyorum yaptigim sporu yorumluycak birini ariyom:)
Vucut olcum
Gogus 89
Bel 70
Basen 95
Gobek biraz fazla var basen ve belimi inceltmek istiyorum 30 gunluk squat programina harfiyen uyuyorum ayriyetten mekik kopru hareketi plank yapiyorum kilom 58 sizce yapmam uygun mu fazlami yapiyorum bir de benim bacaklarim 55 cm squat kalinlastiriyo diye duydum tisrtim biraz erkek gibi olmasini istemiyorum sıkılassin toparlasin bana yeter squat programinin besinci gunundeyim gercekten de hafiften sıkılastigini fark ediyorum ama kalinlastirmasin dan korkuyorum bir de belim icin en etkili hareketi ariyorum etkili oneriniz varsa yazarmisiniz simdiden tesekkurler
Kardiyo hareketleri derken hangileri oluyoSpor haftada 3 gun yapilir. Once kardiyo yapilir arkasindan hareketler. Kardiyo kilo verdirir. Hareketler sikilastirir. Squat kas yapar. Mekik planka ek yer hareketleride var internette var hepsi. 15 dakikada twister yapabilirsiniz. Uzun bir sopayi omuzlarinizin ustune alarak ellerinizle iki ucundan tutarak belden asaginizi oynatmadan saga sola donerek belinizi ve simitleri eritebilirsiniz
Kosu bandi bisiklet elipticKardiyo hareketleri derken hangileri oluyo
Rica ederim :) Karın içinde mekikten çok crunch, russian twist, plank, abdominal air bike öneririm. Hareketleri araştırırsınızMasallah vucut olcunuz mukemmel gosterdiginiz butun hareketleri uygulayacagim cok sagolun:)
Cok sagol arastiricam:)Rica ederim :) Karın içinde mekikten çok crunch, russian twist, plank, abdominal air bike öneririm. Hareketleri araştırırsınız