Spor Çantası

çok güzel bir topik bende merak ediyorum ama cevap yazan olmamış lütfen spora gide bayanlar yazarmısınız

çok güzel bir topik bende merak ediyorum ama cevap yazan olmamış lütfen spora gide bayanlar yazarmısınız

o zaman ilk ben yazım :)) eger sporr salonuna gıdecekseksen spor çantanda olması gerekenler BENCE :
1)- yarım lıtrelık pet su istersen 1 litrelık olanları tercıh sızın :)
2) küçük bir havlu spor yaparken terledıgınızde gercekten ıhtıyac ama bu da tercıh meselesı
3) temiz çamaşır (spor sonrası terlı fanılalarla hasta olmak ıstemezsınız sanırım :) )
4) esortman - s.ayakkabısı - rahat bır t-shirt ( spor kısa çorap da olabılır buda tercıh meselesı benım sporda bazen coraplarımda kotu oluyor :) )
5) Spor sonrası karınınız kazınırsa 1 paket yulaflı buskıvüt bulundurmanızda fayda var bence :KK70:
6) spor salonunda dolap ıcın anahtar :)
bende olanlar bunlar :KK70:

çok teşekkür ederim canım ya çok makbule geçti :):)saol:KK19:

hmm benim çantamda neler oluyor,

spor yaparken giyeceğim kıyafet; tayt, body, çorap, spor ayakkabısı, toka. yüzeceksem; bone, mayo, gözlük, terlik
çıkışta duş almak için: havlu, saç havlusu, şampuan, saç kremi, duş jeli:))) tarak, saç köpüğü, vücut kremi, yüz kremi böyle uzadığına bakma hepsi minik şişelerde ufak bir makyaj çantasında..
çıkışta giymek için iç çamaşırı.
kas gelişimine faydası olsun diye ve açlığı bastırmak için süt, uzun kalacaksam çok acıkırım diye bir de kuru yemiş yada bisküvi...
2 adet yarım litrelik su...
astım ilacı, solüsyon dolu lesn kabı(pek gerekmiyor ama duşta su kaçar, havuzda gözlük kayar ne olur ne olmaz diye)

saç kurutma makinası, dolap kilidi orda olduğu için almıyorum ama yoksa almak lazım tabii.

hmm benim çantamda neler oluyor,

spor yaparken giyeceğim kıyafet; tayt, body, çorap, spor ayakkabısı, toka. yüzeceksem; bone, mayo, gözlük, terlik
çıkışta duş almak için: havlu, saç havlusu, şampuan, saç kremi, duş jeli:))) tarak, saç köpüğü, vücut kremi, yüz kremi böyle uzadığına bakma hepsi minik şişelerde ufak bir makyaj çantasında..
çıkışta giymek için iç çamaşırı.
kas gelişimine faydası olsun diye ve açlığı bastırmak için süt, uzun kalacaksam çok acıkırım diye bir de kuru yemiş yada bisküvi...
2 adet yarım litrelik su...
astım ilacı, solüsyon dolu lesn kabı(pek gerekmiyor ama duşta su kaçar, havuzda gözlük kayar ne olur ne olmaz diye)

saç kurutma makinası, dolap kilidi orda olduğu için almıyorum ama yoksa almak lazım tabii.

aynen tedbırlı gıtmek lazım :) bende havluyu ordan kulandıgım ıcın almıyorum :)) Şuan gıttıgım yerde malesef havuz yok :KK43:
daha oncelerı bende senın gıbı kucuk bır bavulla gıdıyordum :)) içinde mayo bone şampaun sac kremı duş jelı banyo lıfı dusta ve havuz kenarında kulanmak ıcın terlık vs vs :)
bence aklına gelebılecek lazım olucagını dusundugun herseyı al :) en mantıklısı o olur :)

her zaman
-spor ayakkabı
-toka
-ter havlusu
-eşofman altı/yedek iç çamaşırı/çorap/tişört
-terli kıyafetleri koymak için yedek poşet

bazen
- program değiştikçe ilk zamanlar alışmak için programın yazdığı kartlar
-çıkınca çok acıkmış olursam ya da hemen yemek yemeyeceksem kuruyemiş/kepekli-yulaflı bisküvi

X