• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spontan İntrakranial hipotansiyon

umut1215

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2024
1
0
1
36
Arkadaşlar aramizda spontan intrakranial hipotansiyon yaşayan var mı? Bununla ilgili yaşadıklarınızı yazar mısınız

Evet bı sabah beynime çivi çakılır gibi bı ağrıyla uyandım.ve bir hafta geçmek bilmedi.sol goz arkası ve kafa icinde sürekli ,yatınca azalıp nerdeyse geçen bı ağrı.arkadaslar ben hemsireyim mr çekildi rapor çıkmadan ben kendi tanımı koydum.oncelikle sıcağa tahammül edemedim.buz kalıp ile o bölgeye tampon çok iyi geldi.kış soğuğunda cam açık uyudum.belki 4 litre su ictim ve kafein .yani bitter çikolata,cokk bildiğiniz koyu renk gazlı içecek sade Nescafe ve çay .(bunlarin herbirinden birer bardak birer paket yetti)bildiğin ağrı kesiciler cokk az rahatlatıyor .bı hafta sonunda geçti.cok zor ama geciyo tabi ki sadece uzanıp dinlendim iş vs yapmadım .herkese geçmiş olsun.dr lar ise yeşil reçete bir ilaç yazdı.iyi geldi ama sadece bir adet içtim .dedim ya kendi tanımı koyup tedavimi yapmıştım ben

Back