Spk , segem, bes sinavina girenler yada girmis olanlar lutfen bir bakin su kardesinize ..

Siyahruhluu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
272
70
29
Kızlar merhaba,
Ben yeni ünv. Mezunuyum. Ekonometri okudum. Bankacılık düşünüyorum ve bu belgeleri almam lazım spk düzey 1 alicam bunun için kursa yazılmayı düşünüyorum. Diğerlerini de hemen almak istiyorum. Alanlar veya alacak olanlar nasıl çalıştınız? Yardımcı olur musunuz ?

SPk temel düzey 1 i yeni bir kariyer kitaplarına çalışarak geçtim segem i de cıkmış sorulara çalışarak geçtim... Sonuç işsizim ayrı konu.

SPk temel düzey 1 i yeni bir kariyer kitaplarına çalışarak geçtim segem i de cıkmış sorulara çalışarak geçtim... Sonuç işsizim ayrı konu.
Ben ankarada oturuyorum finansed kursuna gitmeyi düşünüyorum. Segem de eğitimi varmış sanırım. Vallahi bende boşuna diyorum ama yapacak bir şey yok bir yerden başlamak lazım. Tecrübeniz var mi ?

Ben ankarada oturuyorum finansed kursuna gitmeyi düşünüyorum. Segem de eğitimi varmış sanırım. Vallahi bende boşuna diyorum ama yapacak bir şey yok bir yerden başlamak lazım. Tecrübeniz var mi ?
Var tecrübem küçük şehire geldiğimden böyle oldu sonrasından. Biyerden bir kapı acılır elbet al belgelerini. Spk için belki de segem cok kolaydır kursa gerek yok. Spl yi de 2 ay evde düzenli calışarak verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…