- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
- 298
- Konu Sahibi Dursuneeee
-
İnşallah canım. Minnoşu öp gıdışından benim içinbebeğim 17 aylık 24 aylık olunca kesmeyi düşünüyorum ne kaldı şunun şurasındainşallah ozamana kadar olurum
öperim gıdışından heryerinden teşekkürlerİnşallah canım. Minnoşu öp gıdışından benim için
Cok iyiydi :)en iyi yöntem seks yapmamak:)
Merhaba hanımlar 11ay önce doğum yaptım, korunma yöntemi olarak spirial düşünüyorum artık ama korkuyorum taktıranlar bilgi vereblirmi?
annemın özel hayatını bukadar ayrıntılı bilmek ıatememAnnem diyorki :)))) , kesinlikle taktırsın korkulucak hiç bişey yok en büyük rahatlık.Sağlık ocağında taktırdığını 10. sene çıkartmış o kadar kaliteliymiş. Takımıda çok kolaymış kısa süren ağrısız acısız bir işlemmiş. taktırdıktan 1 ay sonra kontrole gidicekmişsin yerine oturup oturmadığı görülücekmiş doktor bakıcakmış.Sonra 5 senede bir kontrolünü yaptırıcakmışsın.Çok güvenliymiş.
Annemden al haberi :))))
Soruyu açan benim :)) burdaki cevaplarda benim için :))annemın özel hayatını bukadar ayrıntılı bilmek ıatemem
Çok teşekkür ederim sanırım cesaretlendimmmBende spiral kullandım 3 3,5 yıl kadar ,takılmasında korkacak hiç birşey yok dakikalık bi iş yaptığı ağrı sancıda abartılacak bişey değil, hastaneden çıkana kadar geçiyor nerdeyse .
Benim vücuduma da tutmuştu iki üç kere kontrole gittim yılda bi kere falan en son enfeksiyon yüzünden çıkartıldı
Hapa devam :)
Bu kayma dedikleri olay mi? Kontrole falan mi gitmek gerekiyor sık sık?Yalnız 10 yıllıktı dedim ama 3.yılında hamile kaldım onu es geçmişim.
Siz ne kullanıyorsunuz?Ablam kullaniuor cok memnun. Ksnamasi cok oldug icin iyi de kilo vermisti. Ben cesaret edemedim bazilarina sanci yapiyormus.
Anöadım canım çok teşşekür ederim,sağlık ocağındamı taktırdın hastanedemi?
İlk yıl 6 ayda sonra senede bir kontrol vardı.hepsine gittim taş gibi de duruyordu.Bu kayma dedikleri olay mi? Kontrole falan mi gitmek gerekiyor sık sık?
merhaba arkadaşım, bende doğum yapalı 7 ay oldu, senin gibi aynen çok fazla kanamam oluyor, bende ria diye bi rahim içi araç duydum, bu kanamayıda azaltıyormuş, hemde doğum kontrolu saglıyormus, henuz dr'umla bunu gorusmedım ama sırf kanamam azalsın diye bile denemek istiyorum, sende istersen birde bunu arastırıp oyle karar ver..
Siz ne kullanıyorsunuz?
Esim korunuyor. Bebegim sekiz bucuk aylik. Dogumun ikinci ayinda hemen adet oldum. Sut de koruyamadi. Bebegim bir yasina gelsin dogum kontrol hapina gecicem.Siz ne kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?