- 11 Şubat 2016
- 338
- 82
- 18
- Konu Sahibi Dursuneeee
-
Anladım peki sizce hapmı spirial mi? Sizin vücudunuz kabul etmemş sanrm ama tutsaydı kullanırmıydınz?Qlairista. Piyasadakilerin en iyisi bence. Araştırırsanız sizde farkedersiniz,içerik olarak diğerlerinden farklı.
Yalnız 10 yıllıktı dedim ama 3.yılında hamile kaldım onu es geçmişim.Yattıktan sonra o masaya, devamı geliyor zaten 5 dakikalık bir işlem.Ben doğumdan 40 gün sonra taktırdım adet falan olmuyordum.Öyle birşeyde demedi.
10 yıllık takılmıştı hatta avrupa diyorlardı o zamanlar. hormonlu falan değil bakırlı spiraldi.adet yoğunlaştırıyor mu evet biraz.
Ben sık kontrol ettirdim özelde taktırmıştım.Hamile kalınca çıkardılar işe yaramıyordu artık.
Anladım teşekkürlerTutsaydı kayma korkusu yaşardım muhtemelen ama kontrollere giderek devam edebilirdim bir süre (çevremde spiralle hamile kalan 2kişi vardı). Ama ilaçla çok rahatım saatini şaşırma gibi bir durumum olmuyor alarmım hep açık, aylık belli bir kulfeti oluyor tabii ama ben memnunum ilacımdan, farklı bir ilaç olsa bu kadar uzun sure kullanmazdım tabii,damar yolları ile ilgili şikayetler de duyuyordum diğer markalardan.
Anöadım canım çok teşşekür ederim,sağlık ocağındamı taktırdın hastanedemi?
3 aylık iğne mi kullanıyordunuz? Ben de aylık kullanıyorum ve günü gününe oluyor adetlerim. Ama 3 aylıklar regl düzensizliği yapıyormuş.ben 3 kere taktırdım 3 ü de kaydı sonuç aylık iğne kullanıyordum onuda adet göremediğim için bıraktım hap kullanıyorum
Merhaba. Öncelikle konu sahibi konunuzu takipteyim bende düşünüyorum.3 aylık iğne mi kullanıyordunuz? Ben de aylık kullanıyorum ve günü gününe oluyor adetlerim. Ama 3 aylıklar regl düzensizliği yapıyormuş.
Merhaba hanımlar 11ay önce doğum yaptım, korunma yöntemi olarak spirial düşünüyorum artık ama korkuyorum taktıranlar bilgi vereblirmi?
3 aaylık iğneden 3 kere vuruldum sonra aylığa geçtim ondanda 8 tane vuruldum bebeğim 17 aylık oldu hala olamadım bu ay hap kullanmaya başladım inşallah olurumoğlum 8 aylıkken yanlılıkla hamile kaldım ozamanda bir kere olmuştum şimdide olamıyorum çoook uzun zaman oldu bu konuda çok sıkıntılıyım artık olmak istiyorum3 aylık iğne mi kullanıyordunuz? Ben de aylık kullanıyorum ve günü gününe oluyor adetlerim. Ama 3 aylıklar regl düzensizliği yapıyormuş.
Bana hiç bir sıkıntı yapmadı çok şükür. Adetin ilk günü gidip vurduruyorsunuz ilk iğneyi,sonraki aylar hep aynı gün gidip yaptırıyorsunuz. Doğum kontrol hapı gibi ara verme falan yok. Ben her ayın 15inde sağlık ocağında yaptırıyorum beğene haftasonuna denk gelirse bir gün önce veya sonra yaptırabiliyorsunuz.Merhaba. Öncelikle konu sahibi konunuzu takipteyim bende düşünüyorum.
Aylik iğneler nasıl oluyor. Çalışma mantığı nedir acaba. Duydum fakat cevremde hiç kullanan olmadigi için kimseye soramadim. Bir zorluğu sıkıntısı varmi?
Emzirme işi bitti mi?3 aaylık iğneden 3 kere vuruldum sonra aylığa geçtim ondanda 8 tane vuruldum bebeğim 17 aylık oldu hala olamadım bu ay hap kullanmaya başladım inşallah olurumoğlum 8 aylıkken yanlılıkla hamile kaldım ozamanda bir kere olmuştum şimdide olamıyorum çoook uzun zaman oldu bu konuda çok sıkıntılıyım artık olmak istiyorum
bitmedi emziriyorumEmzirme işi bitti mi?
Hem emziriyorsun hem arada bir gebelik daha olmuş vücut kendini toparlayamamış olabilir. Emzirmeyi bıraktırdıktan sonra bir jinekolog çözer sorununu.bitmedi emziriyorum
bitmedi emziriyorum
bebeğim 17 aylık 24 aylık olunca kesmeyi düşünüyorum ne kaldı şunun şurasındaHem emziriyorsun hem arada bir gebelik daha olmuş vücut kendini toparlayamamış olabilir. Emzirmeyi bıraktırdıktan sonra bir jinekolog çözer sorununu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?