• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spiralle hamilelik

Srysy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
3
1
36
41
Merhaba. Ben gecen ay 1 haziranda regl oldum. 1senedir ilacsiz spiral var normalde regl dongume gore her ay bir onceki aydan 3 gun once regl olurdum. Bu ay regl olmadim regl olmam gereken tarihte sadece kucuk bir damla kan geldi. 2 temmuzda bas donmesi bas agrisi halsizlikle sitma gibi titreme yasadim banyoda fenalastim. Dun bu defa minik pembe bir damla geldi halrn reglim baslamadi. Cuma gunu kan verdim pazartesi cikacak sonuc. Spirali bu zamana kadar hic kontrol etmedim 😢

Olursa istenmeyen(kazayla olan) bir gebelik olacak galiba inş sandığımız durum değildir..
Bu zamana kadar kontrol ettirseydiniz keşke

Iyi günler kızlar bende birşey sorucaktim . Mart basında spiral taktırdım. Nisanda kontrole gittim bi sıkıntı yok dedi doktor . 3 yada 4 gun önce korunması ilişkim oldu eşimle afedersiniz icime boşaldı kalkıp tuvalete gittim hemen yarim saatten fazla tuvalette kaldım dışarı çıkmasını bekledim . Mantar enfeksiyonu geçiriyordum zaten bikac gündür . Bugünde tuvalette sarı şu gibi azakintim oldu . Hamile kalmam inzallah😣

Iyi günler kızlar bende birşey sorucaktim . Mart basında spiral taktırdım. Nisanda kontrole gittim bi sıkıntı yok dedi doktor . 3 yada 4 gun önce korunması ilişkim oldu eşimle afedersiniz icime boşaldı kalkıp tuvalete gittim hemen yarim saatten fazla tuvalette kaldım dışarı çıkmasını bekledim . Mantar enfeksiyonu geçiriyordum zaten bikac gündür . Bugünde tuvalette sarı şu gibi azakintim oldu . Hamile kalmam inzallah😣
Yani evet spiralle hamile kalan da var ama ben ilk doğumdan sonra 3 sene kullandım ve korunmasız şekilde oluyordu hep bi sıkıntı olmadı kayma vs yoksa sıkıntı olmaz bence

Adetlerin hep düzene girdi spiral sayesinde ama nisanda kontrole gittiğimde bi sıkıntı yok dedi doktor insallah kayma falan olmaz . 2 dogumumdasezeryan oldu rahmim dar olduğu için takılırken çok zorlandım o yüzden kayma falan yapmaz demişti doktirumdoktirum

Adetlerin hep düzene girdi spiral sayesinde ama nisanda kontrole gittiğimde bi sıkıntı yok dedi doktor insallah kayma falan olmaz . 2 dogumumdasezeryan oldu rahmim dar olduğu için takılırken çok zorlandım o yüzden kayma falan yapmaz demişti doktirumdoktirum
Yani kontrol edildiyae sıkıntı olmaz canım diyorum ya ben hiç korunmasız kullandım 3 seneher yıl kontrol ettirdim🤗

Sonucu da yazsaydnz 🙄

Back