• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spiralle hamile kalan varmi??

Sevimlikedi2323

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
59
15
88
26
Merhabalar,
1,5 yildir bakirli spiral takili bende.
08.04 adet gordum ve 06.05 adet olmam lazim ama 3-4 gundur arada bir kasik agrim var hatta bugun tum gun vardi hafif kasik agrim. Kahve rengi leke degdi bugun. Hic boyle olmazdi yani daha 4 gun var adetime. Yumurtlama donemimde degilim bide yani artik hamilelikten suphelenmeye basladim. Sizdede bu durumda olan varmiiydii??

Merhabalar,
1,5 yildir bakirli spiral takili bende.
08.04 adet gordum ve 06.05 adet olmam lazim ama 3-4 gundur arada bir kasik agrim var hatta bugun tum gun vardi hafif kasik agrim. Kahve rengi leke degdi bugun. Hic boyle olmazdi yani daha 4 gun var adetime. Yumurtlama donemimde degilim bide yani artik hamilelikten suphelenmeye basladim. Sizdede bu durumda olan varmiiydii??
Ben yaşamadım ama hiçbir korunma yönteminin %100 etkisi yoktur. Az önce bir başlıkta okudum spiral var ama beta 90 yazmış birisi.
İkinci bi korunma yöntemi uygulanmadıysa (nasılsa spiral var diye içeriye boşalma olduysa) her zaman risk vardır.

Back