spiralin ipi acill

beutsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
531
720
133
34
Bursa
dün dr gittim spirali çıkarmak için ama malesef çok uğraşmasına rağmen tutamadı
çektiğim acı ağrı cabası ve sonuş anestesi ile kürtaj yoluyla alınacak
başına gelen var mı böyle bişey

Hiç duymamıştım bunu o kadar geriye nasıl gitti ki alınmayacak kadar

Nasıl okadar kaydı ki hiç hissetmediniz mi eşiniz veya siz? Yıllardır kullanıyorum, Hiç duymamıştım bunu

Nasıl okadar kaydı ki hiç hissetmediniz mi eşiniz veya siz? Yıllardır kullanıyorum, Hiç duymamıştım bunu
spiral yerinde hiç sorun yok burda zaten
6 yıldır kullanıyorum ama son zamanlarda adetlerim çok bozuldu çıkarıp yenisini takacaktık
ama gel gör ki ip kaçmış bi tarafa

Bende taktığım ama her seferinde sanki karnıma bi yere sallanmakmış gibi hissediyorum bu korkuyla daha ne kadar yaşanır ki:)
Amaaan rahatlığı herşeye bedel :KK53: 6 ayda bir kontrole gitsek aslında düzenli böyle bişey olmaz ihmal ediyoruz maalesef, en azından kendi adıma diyim.
spiral yerinde hiç sorun yok burda zaten
6 yıldır kullanıyorum ama son zamanlarda adetlerim çok bozuldu çıkarıp yenisini takacaktık
ama gel gör ki ip kaçmış bi tarafa
Böyle diyincede komik oldu ya :KK48: çok geçmiş olsun Allah şifa versin :KK16:

Bi tanıdığımız yıllarca çıkarttırmamış ve et oraya kaynamış etle bütünleşmiş nasıl olduysa onunda ameliyatla almışlardı. Bu durumlar çok nadir olur ama korkma ciddi bi durum oluşturacağını sanmıyorum.

Bi tanıdığımız yıllarca çıkarttırmamış ve et oraya kaynamış etle bütünleşmiş nasıl olduysa onunda ameliyatla almışlardı. Bu durumlar çok nadir olur ama korkma ciddi bi durum oluşturacağını sanmıyorum.
nadir olur dedi dr
inşallah sorun olmaz

Back