• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spiralim var 3 gun gecikme yasiyorum

omrum

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2007
1.050
221
648
Spiralimi 1o gun once kontrol ettirdim yerinde dedi dr.vajinal usg baktı bi aksilik yok ama bu ay neden gecukti anlamadım her ay duzenli oluyordum,gebelik olsa vajinal usg de çikardı diye düşüyorum adetime 8 gun vardı birde dış gebelikten korkuyorum test yapsam çikar ama sizun de deneyim ve dusuncelerinuzi merak ediyorum yarın yapicam testi

ama 10 gun once baktı diyorsun. 3 gunluk gecikme varmıl daha. hamile olunca hemen gebelik gorunmuyorkı ultrasonda.. 5 6 haftadan sonra görülüyor. bence hemen test yap. spiral ve hamilelik bçr arada nadiren de olsa olabiliyor ve riskli acil müdahale gerektiriyor. hemen test yap gebelik olmadıgından emın olduktan sonra gecikmenin nedenlerini araştırırsın.

ama 10 gun once baktı diyorsun. 3 gunluk gecikme varmıl daha. hamile olunca hemen gebelik gorunmuyorkı ultrasonda.. 5 6 haftadan sonra görülüyor. bence hemen test yap. spiral ve hamilelik bçr arada nadiren de olsa olabiliyor ve riskli acil müdahale gerektiriyor. hemen test yap gebelik olmadıgından emın olduktan sonra gecikmenin nedenlerini araştırırsın.
Lekelenme seklinde basladi bakalim sokulucem insallah

Back