• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spirali mi kaydı ?

adana1301

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
334
2
96
Adana
slm kızlar ben 5 temmuzda regl oldum ve 8 temmuzda spiralim takıldı hastahanede ebe taktı ilk zamanlar hafif bi kasık ağrısından başka bi şey yoktu fakat bir haftadan beri lekelenmelerim oluyor çamur rengi ve siyah az önce wc de gördüm çok artmış iç çamaşırım kirlenmiş kasığımda ağrı var dün gece ders çalışırken birden bire midem ağzıma geldi iki üç gündür az miktar bulantılarım oluyordu ama dün geceki acayip bi bulantıydı afedersiniz nasıl olsa korunuyorum diyerek hemen hemen hergün ilişki oldu taki lekelenmeler başlayana dek şimdi spiralim kaymış olabilir mi ama ilişki zamanlarında lekelenmelerim yoktu ve son soru olarakta gebelik olmuş mudur benm 2 çocuğum var küçüğü daha ayın onunda 7 ayını bitircek üçüncü çocuk düşünmüyoruz bi beş altı yıl bi de iki doğomumu da sezeryanla yaptım biraz uzun oldu kusura bakmayın ama ne olur fikri olan yazsın yarın hemen doktora gidicem :18:

Back