Spiralden sonra kanama

sofya990

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2024
31
17
24
kızlar selam, 13 gün önce spiral taktırdım bakırlı olandan ve taktırmadan önce adet olmamıştım. su an taktırdıgımdan bu yana kanamam var adet gibi. ve 13 gündür devam ediyor. bakırlı spiralden sonra bu kadar uzun kanama normal mi? sıkıldım arttık gerçekten çok zor oluyor 13 gündür.. bilgisi veya yasamıslıgı olan acil dönebilir misiniz

Merhaba,bakırlı spiral takıldıktan sonra 2-3 ay ara kanama ya da reglin süresini uzatma durumu normal.Benim reglim 3-4 gündü doktorum bakırı önerdi baslarda ara kanama oldu ama regl süremi uzatmadı.Regliniz kaç gün sürüyordu normalde?

normalde 8-9 gün sürer reglim. spiralden sonra baya uzadı açıkçası. sizin dediğiniz gibi olabilir. regl süresini ilk zamanlar uzatıyor büyük ihtimalle, sonradan normale döner diye düşünüyorum

sizin dr neden bakırlı olanı önerdi acaba? ben biraz araştırma yaptım keşke hormonlu olan spirali taktırsaydım diye düşündüm..

sizin dr neden bakırlı olanı önerdi acaba? ben biraz araştırma yaptım keşke hormonlu olan spirali taktırsaydım diye düşündüm..
Regl dönemim normalinde kısa sürdügü icin önermisti.Ben memnun kaldım 2.kez taktırdım 2 sene önce.

kimse yok mu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…