Spiral

Kokunhuzur_2014

Sen iki melegimin kanatlarisin
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
3.100
829
123
İyi aksamlar kizlar bn bir sene once dogum yaptim uc ay sonra spiral taktirdim ilk aylar gecikmelerim oldu iki ay once 10 gun gecikmeli gecen ay 5 gun gecikmeli bu ay 19 lekelendim 23 nde olmm gerekiyodu duzene girdi diye seviniyodum uc gundur kahverengi geliyo damla damla bugun hic gelmedi hic bole olmamisti basina geln var mi spiral yapar mi bole yoksa hamilelik olasiligi varmidir sizce

riske atmaya degmez bence bi gebelik testi yapin derim
gebelik varsa acil dr mudahalesi lazim
yoksada içiniz rahat beklersiniz pa$a pa$a adet i

Konusu açılmışken bende bişy sorucam.

1 buçuk yıllık evliyim ve 6 aylık bebeğim var. Bende spiral taktırmak istiyorum ama nasıl bişey? Sağlıklı mı yada hangisi sağlıklı? Sizce.

Çevremde pek iyi demediler. Kararsızımmm...

Konusu açılmışken bende bişy sorucam.

1 buçuk yıllık evliyim ve 6 aylık bebeğim var. Bende spiral taktırmak istiyorum ama nasıl bişey? Sağlıklı mı yada hangisi sağlıklı? Sizce.

Çevremde pek iyi demediler. Kararsızımmm...
Valla cnm adet duzensizligi yapiyo iliskide bi sorunum olmadi takarkende hicbisey hissetmiyosun ama kisiddn kisiye degisiyo saglikli mi haptan daha iyi oldugunu dusunuyorum sahzen

hayırlı akşamlar geçen ay spiral taktırdım 2 gündür kahverengi alıntım geliyor kasıklarımda agrı var ama adet olamıyorum benim gibi sıkıntı yaşayan varmı yardımcı olursanız sevınırım

Back