spiral yaramadi mi yoksa?

sekerpare39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
145
2
46
Kırklareli
Selam kizlar. Ben haziran ayinda spiral taktirdim. Ilk zamanlar agrin ara ara kanaman olur dedi takan ebe. Ama benimki bitmek bilmiyor. Her adet zamani bacaklarim kesiliyor sanki. Hele bu adetimde. Dun geceden beri agridan ne uyuyabildim ne adim atabildim. Yamuldum resmen. Sag kasigim ve sag bacagim ozelljkle cok fazla agridi. Hala da agrimaya devam ediyor. Tamam adet zamanlari agrimin artmasi normal de sanki yeniden dogum yapiyorum. Dayanilacak gibi degil. Sizce yaramadi mi spiral. Yoksa normal mi? Cikarttirmayi dusundum ama bunun kadar etkili bi yontem var mi? Oluyorum resmen yardim edin kizlar.

slm arkadaşım.ben de 1 ay oldu taktıralı,hem agrılarım hem kanama zamanım ve miktarım arttı.cok kötü kokulu bi akıntı da var kendimden tiksiniyorum hiç daha önce böyle olmamıştı dertsiz başıma dert aldım diye düşünüyorum çogu zaman.doktordan randevu alıp bi kontrol ettircem inş.sana da çok geçmiş olsun

selam kızlar bende yaklaşık 3 ay once taktırdım kanamam kesilmiyo normal adet kanaması gibi degil daha az ama var yani bılemedım napayım yaramadımı acaba?doğumdan once bekarkenden berı felaket agrı cekerdım regl donemınde ama kesıldı doğumdan mı spiralden mı bılmıyorum ama bende dr gıtmeyı dusunuyorum boyle devam ederse

yahu etrafımda şu spirali taktırıpta memnun olan bir kişi görmedim..siz kullanan kişilerden hiç mi duymadınız boyle sorunların olabileceğini anlamıyorum.hemde doğum kontrol için przftf kadar etkili bi yontemde değilken neden takılır ki hiç anlamam.
o kadar cok kişiden duydum ki spirali olup hamile kalanları..
ayrıca yengemde de vardı bu zımpırtı kadıncagız neredeyse ameliyatlık oluyordu cıkardı da kurtuldu.
tavsiyem biran once kurtulun ondan

Bende spiral kullanıyorum çok memnunum bence en etkili yöntem.taktırıp hamile kalanlar ya düzenli kontrole gitmiyorlar yada takıldıktan sonra beklemeleri gereken zamandam önce ilişkiye giriyorlar.en önemlisi ağır şeyler kaldırmayacaksınız.ayaklarınızı ve kendinizi sıcak tutacaksınız özellikle kış aylarında.ben üşütünce hemen kabsıklarım ağrıyor.ilk taktırdıgımda hemen koruyuculuğu olur dediler.ama ben 9 gün eşimle birlikte olmadım.1 aylık olunca kontrole gittim 3 ay dikkat etmem gerektiğini kendimi zorlamamam gerektiğini söyledi doktor.hatta bende 2 yaşında kızım var onudamı kucağıma almayayımmı diye sordum.doktor 10-15 kilodan fazla kaldırma dedi.şimdi 3 ayı doldurdum.çok çok memnunum .benim zaten 3. taktırışım çok rahat bir yöntem.eşimde bende aşırı memnunuz.prezervatif ,geri çekilme yönteminidi uyğulamıştık hiç güvenilir değiller.spiral bazı şeyleri daha yogun sonuna kadar yaşamama yardımcı oluyor.anlarsınız işte:))))

Kızlarrrr 3 ayın sonjnda kanamam kesıldı D deryapelin arkadasım yazınca uyarıngeldı yazmak geldı aklıma sukurler olsun kanamam kesıldı dr 6 ay sonra gel demişti ayım dolunca gıdıcem ınsallah sorun cıkmaz ınsallah tum sorun yasayanların sorunları da bıter ben cıkaracak dıye cok korkmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…