spiral ve gebelik? acil yardim....

hayali21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
116
2
48
Diyarbakır
On aylik bi bebegim vsr yaklasik 6 ay once spirsl takdirdim simdi ise 2 gunluk bi gecikmem var 3-4gundur asiri bi uyku arada bir. Kasik agrim ve bel agrim var sizce hamilemiyim spiralle kalan varmi

On aylik bi bebegim vsr yaklasik 6 ay once spirsl takdirdim simdi ise 2 gunluk bi gecikmem var 3-4gundur asiri bi uyku arada bir. Kasik agrim ve bel agrim var sizce hamilemiyim spiralle kalan varmi

spiralle hamile kalan çok kişi var cnm sonradan kayma olan düzgün yerleştirilmeyen spiraller sonucu hamile kalan çok kişi var bence bi test yap ağrın ya regl ağrısı da olabilir gebelik belirtiside

Testi yarin yapabilirim musait olabilirsem cok endiseliyim ya ilk bebegim kucuk daha olursa da.napalim kabulleniriz allahin vergisi hayirlisi artik

canım benim eltim de spralle hamile kaldı kaymış haberi yok tabi 1 hafta falan gecikince bi test yaptı pat hamile onun da ilk bebişi küçüktü ama doğurdu şimdi okadar güzel bi kızımız varki anlatamam (süzme ya ondan galiba) :) sende de gecikme varmı yoksa sadece dediğin belirtiler mi var bence hemen test yap...

Cnm yaklAsik bes gunluk bi gecikmem var:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…