• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spiral ve Ella Hap

DamlaKaya

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Spiral takılı mart ayında bir ilişki yaşadım. Bildiğim kadarıyla geri çekilme oldu. Ve ella hap içtim birkaç saat içerisinde. Nisan ayında regl olup mayıs ayında sancı kramp vb ağrılar çektiğim halde hasta olmadım. Beyaz akıntı geliyor. Test yaptım. Test bozuk çıktı. Hamile olabilir miyim?

hem spiral hem ella ile hamile kalmak imkansıza yakın bir şey, zaten marttaki ilişki üzerine nisanda regl olduysanız hamile olma ihtimaliniz 0. mayıs ayındaki adet olamamanız veya akıntı ile marttaki ilişkinin alakası yok sancı kramp vs için kadın doğum doktoruna görünmeniz daha iyi olur ella zaten hormonları bozan bir şey

Bugünde kahve kırmızımsı akıntı gibi bir lekelenme aktı lavaboda ama çok çok azdı korkudan test bile almaya cesaretim yok şuan 🤦🏼‍♀️

Üstünden epey zaman geçmiş. Spiral+ella+geri çekilme ile gebelik olmaması için tüm tuşlara basmışsınız zaten. Sürekli bunu düşünüp stres olmaktansa bir kan verip rahatlasanız daha iyi. Hamile değilsinizdir, hamileyseniz de o çocuk binde bir olasılık, gerektiğinde kürtaj destekçisiyim ama o kadar direnen bir çocuğu da büyütün :D

Back