• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spiral taktırmak ne kadar acılı?

Lady Guinevere

“Size Nasıl Geliyorsa”
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
10.230
8.733
168
29
Saçma bir başlık oldu 😂 Öğleden sonra spiral taktıracağım. 42 gün önce doğum yaptım. Regl olmamı beklememe gerek yok dedi doktor. Çok acıyor mu işlem? 😟

Benim duyduğum arada kanamayada sebep oluyormuş acıtıyormuş tel neticede artık taktınmı bahsedersin iyise bizde taktıralım ama gebe kalman riskin olabilir devamlı kontrol etmen lazımmış kaymışmı falan yerinden

Taktirdiktan sonra bizede haber ver

Benim duyduğum arada kanamayada sebep oluyormuş acıtıyormuş tel neticede artık taktınmı bahsedersin iyise bizde taktıralım ama gebe kalman riskin olabilir devamlı kontrol etmen lazımmış kaymışmı falan yerinden

Taktirdiktan sonra bizede haber ver

Ben se düşünüyorum tecrübelerinizi biziimle paylaşırsanız çok memnun oluruz😀
aboo herkes de bunu bekliyormus 😂

ben doğum kontrol hapı kullanamıyorum, migrenim var. prezervatif de çok zahmetli diye doktor bunu önerdi. koltuk kaldırmayla, spor yapmayla kaymaz dedi. bakalım 🥲

ilk aylar yoğun kanamaya sebep olabilir dedi

aboo herkes de bunu bekliyormus 😂

ben doğum kontrol hapı kullanamıyorum, migrenim var. prezervatif de çok zahmetli diye doktor bunu önerdi. koltuk kaldırmayla, spor yapmayla kaymaz dedi. bakalım 🥲

ilk aylar yoğun kanamaya sebep olabilir dedi
annem kullanıyordu hiçte rahatsız değildi arada kontrole gidiyordu paslanmışmı, kaymışmı ona bakılıyorsu değiştirilebiliyor yalnız takarkenki anı merak ediyorum illa acıyordur :110:

spiral takıyorsunuz ve unutuyorsunuz.

takma sırasında hissedilen şey yoğun baskı. acımıyor ama baskı hissediyorsunuz vajina içinde. taktıktan sonra kasıklarda ağrı yapıyor o gün. regl ağrısı gibi.

ilk zamanlar regl daha yoğun ve uzun sürüyor, sonra düzene giriyor.

annem kullanıyordu hiçte rahatsız değildi arada kontrole gidiyordu paslanmışmı, kaymışmı ona bakılıyorsu değiştirilebiliyor yalnız takarkenki anı merak ediyorum illa acıyordur :110:
ben de ondan korkuyorum. doktora sordum ama sen doğum yaptın bundan mı korkuyorsun dedi 🥲

Back