- Konu Sahibi kibritcikiz91
Merhaba hanimlar 2hafta once dogum yaptim. Dogal olarak korunma yontemlerini arastirmaya basladm. Dogum yaptigim hastahaneyi aradim.spiral fiyatlarini ogrenmek icin.fakat fiyat veremiyoruz diyorlar.baska bir hastahaneyi aradm o da ayni seyi soyluyor.neden verilmiyor anlamiyorum. Ben fiyatina gore hangisine gidecegime karar vericem.iyi diyebcegim doktorlar farkli hastahanelerde . Hangisi butceme uygunsa onu tercih edecegim.fiyatlar konusunda hic bilgim yok. Hastahaneye gidip orda ki ogrenicem fiyat.ya da fiyat arastrmasi icin hastahaneleri mi gezicem. Anlamiyorm bana cok sacma gekiyor. Ne zaman gidicem mesela. Hic bir fikrim yok.bursa da hem tavsuye edebileceginiz doktor hem de fiyat bilgisi olan var mi?
Spiral taktirdgm kisiye ikinci cocugumda gitmek istyrm.ve rutin kontrollerimi orda yapicam.iyi bir doktor istyrm. Kendi domtormdan memnundum ama hastahaneden hic memnun kalmadm bu nedenle degistirmek istiyrm.yardimci olursaniz memnun olurum.
Spiral taktirdgm kisiye ikinci cocugumda gitmek istyrm.ve rutin kontrollerimi orda yapicam.iyi bir doktor istyrm. Kendi domtormdan memnundum ama hastahaneden hic memnun kalmadm bu nedenle degistirmek istiyrm.yardimci olursaniz memnun olurum.