Spiral taktırmak için Bursa'da hangi doktora gidebilirim?

kibritcikiz91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
298
26
118
Bursa
Merhaba hanimlar 2hafta once dogum yaptim. Dogal olarak korunma yontemlerini arastirmaya basladm. Dogum yaptigim hastahaneyi aradim.spiral fiyatlarini ogrenmek icin.fakat fiyat veremiyoruz diyorlar.baska bir hastahaneyi aradm o da ayni seyi soyluyor.neden verilmiyor anlamiyorum. Ben fiyatina gore hangisine gidecegime karar vericem.iyi diyebcegim doktorlar farkli hastahanelerde . Hangisi butceme uygunsa onu tercih edecegim.fiyatlar konusunda hic bilgim yok. Hastahaneye gidip orda ki ogrenicem fiyat.ya da fiyat arastrmasi icin hastahaneleri mi gezicem. Anlamiyorm bana cok sacma gekiyor. Ne zaman gidicem mesela. Hic bir fikrim yok.bursa da hem tavsuye edebileceginiz doktor hem de fiyat bilgisi olan var mi?

Spiral taktirdgm kisiye ikinci cocugumda gitmek istyrm.ve rutin kontrollerimi orda yapicam.iyi bir doktor istyrm. Kendi domtormdan memnundum ama hastahaneden hic memnun kalmadm bu nedenle degistirmek istiyrm.yardimci olursaniz memnun olurum.

Merhaba hanimlar 2hafta once dogum yaptim. Dogal olarak korunma yontemlerini arastirmaya basladm. Dogum yaptigim hastahaneyi aradim.spiral fiyatlarini ogrenmek icin.fakat fiyat veremiyoruz diyorlar.baska bir hastahaneyi aradm o da ayni seyi soyluyor.neden verilmiyor anlamiyorum. Ben fiyatina gore hangisine gidecegime karar vericem.iyi diyebcegim doktorlar farkli hastahanelerde . Hangisi butceme uygunsa onu tercih edecegim.fiyatlar konusunda hic bilgim yok. Hastahaneye gidip orda ki ogrenicem fiyat.ya da fiyat arastrmasi icin hastahaneleri mi gezicem. Anlamiyorm bana cok sacma gekiyor. Ne zaman gidicem mesela. Hic bir fikrim yok.bursa da hem tavsuye edebileceginiz doktor hem de fiyat bilgisi olan var mi?

Spiral taktirdgm kisiye ikinci cocugumda gitmek istyrm.ve rutin kontrollerimi orda yapicam.iyi bir doktor istyrm. Kendi domtormdan memnundum ama hastahaneden hic memnun kalmadm bu nedenle degistirmek istiyrm.yardimci olursaniz memnun olurum.

Rabbim bebeginizi saglıkla büyütmeyi nasip etsin öncelikle
hastaneleri arayp ben genelde fiyat konusunda bilgi aldım ama hiç spiral sormadım
gerçi spiralinde çeşitleri var ve fiyatları fark ediyor
yeni çıkan hormonlular biraz pahalı 500 liraya aldı bi arkadaş
ama özelde yazdırdı devlette taktırdı özeldeki ben takamam demiş
ben spirale iyi gözle bakmayanlardanım
emziren anneler için dogum kontorl hapları var onlardan alın
yada bi süre eşiniz korunsun

Rabbim bebeginizi saglıkla büyütmeyi nasip etsin öncelikle
hastaneleri arayp ben genelde fiyat konusunda bilgi aldım ama hiç spiral sormadım
gerçi spiralinde çeşitleri var ve fiyatları fark ediyor
yeni çıkan hormonlular biraz pahalı 500 liraya aldı bi arkadaş
ama özelde yazdırdı devlette taktırdı özeldeki ben takamam demiş
ben spirale iyi gözle bakmayanlardanım
emziren anneler için dogum kontorl hapları var onlardan alın
yada bi süre eşiniz korunsun

Tesekkur ederim... Cer..ette diye bir ilac.. doktorm tavsiye etmiyorum.sute geciyor ve bebege yan etkisi olabilir dedi. Spiral tavsiye etmisti. Siz neden spiral tavsiye etmiyorsunuz. Ben kondoma guvenemiyorm ..

ben de tam spiral taktırmaya niyetlenmiştim. neden böyle yapıyorlar ki? çok saçma.:47:
devlette taktırılabiliyor mu acaba bilgin var mı?

Tesekkur ederim... Cer..ette diye bir ilac.. doktorm tavsiye etmiyorum.sute geciyor ve bebege yan etkisi olabilir dedi. Spiral tavsiye etmisti. Siz neden spiral tavsiye etmiyorsunuz. Ben kondoma guvenemiyorm ..

spiralle hamile kalan tanıdık sayısı biraz fazla
dediginiz ilacı birçok kadın dogum doktoru tavsiye ediyor sizinkinin etmemesi ilginç
hatta geçenlerde burda bi konu okudum arkadaşın biri spiral taktırdı
sonra çok pişman oldu kanama vs dolayı ve aldırdı

Canik tabikide etmez cunku sprial takip dunya para alicak
Benik sr um tavsiye etti canim.iki aykik oldugundan beri kullaniyirum hic bir yanetki gormedim
Ayrica eczaci bir arkadasimdan
S.o daki ebedebde onayini aldim
Emziren anneler icin uretilmis bir hapin bebege yan etki olmasi olasiligi yok bence

Rutin gebelik kontrolde bir bayanla karsilasmistim ozeldw taktirmis taksidi bitmeden gebe kalmis cevremde ornek cok canim
Birde bende spiral bebegiymisim:)
Iyiki iyi korumamis iyiki dogmusum:)

Rutin gebelik kontrolde bir bayanla karsilasmistim ozeldw taktirmis taksidi bitmeden gebe kalmis cevremde ornek cok canim
Birde bende spiral bebegiymisim:)
Iyiki iyi korumamis iyiki dogmusum:)

spiralle hamile kalan tanıdık sayısı biraz fazla
dediginiz ilacı birçok kadın dogum doktoru tavsiye ediyor sizinkinin etmemesi ilginç
hatta geçenlerde burda bi konu okudum arkadaşın biri spiral taktırdı
sonra çok pişman oldu kanama vs dolayı ve aldırdı

Ayni ilactsn mi bahsediyoruz.doktorum tavsiye etmedi. Akrabam eczaci o da ayni sekilde tavsiye etmedi. Bebege yan etkisi oluyor drdi.. aslinda spiral taktirmaktan cok korkuyorm.kardesim de spiralle oldu. Hic bir yontem yuzde yuz degil ki.ben ilac kullanirken gebr kaldim

Canik tabikide etmez cunku sprial takip dunya para alicak
Benik sr um tavsiye etti canim.iki aykik oldugundan beri kullaniyirum hic bir yanetki gormedim
Ayrica eczaci bir arkadasimdan
S.o daki ebedebde onayini aldim
Emziren anneler icin uretilmis bir hapin bebege yan etki olmasi olasiligi yok bence

Ben bebege yan etki ettigini soyledim.anneye bi etkiisi olmuyomus. Kullanilan ilaclarin cogunun yan etkisi var. Bu ilacda neden olmasin ki?

Ben bebege yan etki ettigini soyledim.anneye bi etkiisi olmuyomus. Kullanilan ilaclarin cogunun yan etkisi var. Bu ilacda neden olmasin ki?

Anladim canim.bende onu izah etmeye calistim
Hapin diger haplardan farkli ozelligi var hergun araliksiz kullaniyorsun
Cunki rahim icindeki salgiyi koyulastirarak sperm hucrelerinin rahime girmesini engelliyor
Diger haplar gibi hormon orani fazla oluo yumurtlamayi engellemiyor

Anladim canim.bende onu izah etmeye calistim
Hapin diger haplardan farkli ozelligi var hergun araliksiz kullaniyorsun
Cunki rahim icindeki salgiyi koyulastirarak sperm hucrelerinin rahime girmesini engelliyor
Diger haplar gibi hormon orani fazla oluo yumurtlamayi engellemiyor

Bilemiyorm.cok kararsizim.. yan etkisi smdi degil ileride cikabilir.. ve bebegimden cikar dye endiseliyim

Bilemiyorm.cok kararsizim.. yan etkisi smdi degil ileride cikabilir.. ve bebegimden cikar dye endiseliyim

Yok tatlim.hic endise etme bende cok.arastirdim.yoksa istermiyiz yavrucuklarimiza zarar gelsin dimi tum.avrupa ulkelerinde kullanilan bir hap
Bende cok takilmistim.korunma konisuna gercekten cok zor cozulmesi gereken bir durum
Ay konuda saptibbu arada
Gercekten sacma.bir uygilama fiyat vermemeleri ufacik bebekle hastanemi dolasicaksin degilmi
Cevremde hep devlette taktiriyorlar
Bir de nasil.dogum gerceklestirdin normal dogum sonrasi daha cok kayma yasaniyormus

Yok tatlim.hic endise etme bende cok.arastirdim.yoksa istermiyiz yavrucuklarimiza zarar gelsin dimi tum.avrupa ulkelerinde kullanilan bir hap
Bende cok takilmistim.korunma konisuna gercekten cok zor cozulmesi gereken bir durum
Ay konuda saptibbu arada
Gercekten sacma.bir uygilama fiyat vermemeleri ufacik bebekle hastanemi dolasicaksin degilmi
Cevremde hep devlette taktiriyorlar
Bir de nasil.dogum gerceklestirdin normal dogum sonrasi daha cok kayma yasaniyormus

Sezeryanla dogum yaptm. O zaman dahai iyi bu durum.. uzuluyordm sezeryanla dogm yaptim diye. Tek artisi bu olucak heralde:)

Su hap hala kafamda suphe var.. napicam bilmiyorm

Ayni ilactsn mi bahsediyoruz.doktorum tavsiye etmedi. Akrabam eczaci o da ayni sekilde tavsiye etmedi. Bebege yan etkisi oluyor drdi.. aslinda spiral taktirmaktan cok korkuyorm.kardesim de spiralle oldu. Hic bir yontem yuzde yuz degil ki.ben ilac kullanirken gebr kaldim

evet aynı ilaç
emzirirken kullanılan bir tane ilaç var şuanda:34:
ecz.tecrübesi bende de var ama hiç bu ilaçla ilgili sorun yaşamadık
bence ilacı araştırmaya devam et
ilaç kullanırken nasıl hamile kaldın:44:annem yıllarca kullandı
bende öyle:44::44:

evet aynı ilaç
emzirirken kullanılan bir tane ilaç var şuanda:34:
ecz.tecrübesi bende de var ama hiç bu ilaçla ilgili sorun yaşamadık
bence ilacı araştırmaya devam et
ilaç kullanırken nasıl hamile kaldın:44:annem yıllarca kullandı
bende öyle:44::44:

Kullaniyordm.ve hamile kaldim..arkadasmda ayni sekilde. 1.5 ay once kullandi ilac rvkendi 3hafta snra hamile oldugunu ogrendi

Back