- Konu Sahibi asyaagoker
Kızlar doğum yapalı 4 ay oldu. Spiral taktırdım. Böyle kahverengi sümüksü leke geliyor normal mi yoksa hamilelik belirtileri de olabiliyor bilemiyorum kontrole gidecem ama sormak istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba konuyu gordumde yazmak istedim bende dört ay oldu doğum yapali sprial takmak istiyorum ama daha adet olmadım adetsiz olurmu takıyorlar mi çevresindekiler adetliyken takılır diyorKızlar doğum yapalı 4 ay oldu. Spiral taktırdım. Böyle kahverengi sümüksü leke geliyor normal mi yoksa hamilelik belirtileri de olabiliyor bilemiyorum kontrole gidecem ama sormak istedim
Ben adet oldum doğumdan 2 ay sonra ama adetsiz de takıyorlar diye biliyorum.kan vermeniz gerek hamile olmadığınız belli olcak. Takarlar. Ama biraz acı verir adetliyken rahim ağzı açık olduğu için acımaz. Benim çevremde var adet olmadan taktiranlarCanım merhaba konuyu gordumde yazmak istedim bende dört ay oldu doğum yapali sprial takmak istiyorum ama daha adet olmadım adetsiz olurmu takıyorlar mi çevresindekiler adetliyken takılır diyor
Merhaba bende de lekelenme yapıyor bir buçuk yıldır durum böyle çok geçmiş olsun spiral sizdede mi aynı durumu yarattı acabaSprayl akıntı yapıyorsa kurtulun ondan . Benım tüplerim tıkandı enfeksiyondan ikinci çocuğu tüp bebekle arattırdı bize . Her vücut aynı olmayabilir ama normalde olmayan akıntı sprayl sonrası olduysa sorun vardır
Evet adet duzensızlıgı ara lekelenmeler akıntı duzelıcek die beklerken tüplerı tıkadıMerhaba bende de lekelenme yapıyor bir buçuk yıldır durum böyle çok geçmiş olsun spiral sizdede mi aynı durumu yarattı acaba
Bende de akıntı lekelenme sorunu var bir buçuk yıldır aynı sorunlarEvet adet duzensızlıgı ara lekelenmeler akıntı duzelıcek die beklerken tüplerı tıkadı
Neyi bekliyorsunuz 1,5 yıldır …Bende de akıntı lekelenme sorunu var bir buçuk yıldır aynı sorunlar
Çok haklısınız doktor bekle düzelecek dese de baş etmek hiç kolay değil doktora gidip doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorumNeyi bekliyorsunuz 1,5 yıldır …
ben ilk 6 ay acaba vücut değişti mi ki die bekledim çok pişman oldum . Başka korunma yöntemi bulun bence ihmal etmeyin kendınızı 1,5 yıl nasıl o akıntıyla lekelenmeyle başettiniz
Ona kalcak olursanız bana da böyle bisey söz konusu olamaz diyen doktor oldu tüpler tıkandı dıyınce . Başka bi doktora gidip çıkarttırın akıntınızda durmazsa kesinlikle smeaer kültür testi yaptırın . Rahim filmi çeken doktor enfeksıyon tıkanması die rapor yazdı . düşük yaptım 6 ay sprayl kaldı çıkarttırdım bidaha hamıle kalamadım .Çok haklısınız doktor bekle düzelecek dese de baş etmek hiç kolay değil doktora gidip doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum
Ona kalcak olursanız bana da böyle bisey söz konusu olamaz diyen doktor oldu tüpler tıkandı dıyınce . Başka bi doktora gidip çıkarttırın akıntınızda durmazsa kesinlikle smeaer kültür testi yaptırın . Rahim filmi çeken doktor enfeksıyon tıkanması die rapor yazdı . düşük yaptım 6 ay sprayl kaldı çıkarttırdım bidaha hamıle kalamadım .
Çok geçmiş olsun kaybınıza çok üzüldüm smear testini kesinlikle vereceğim inanın temizlenip smear testi veremiyorum doktor akıntın olmaması lazım diyor başka bir doktora görüneceğimOna kalcak olursanız bana da böyle bisey söz konusu olamaz diyen doktor oldu tüpler tıkandı dıyınce . Başka bi doktora gidip çıkarttırın akıntınızda durmazsa kesinlikle smeaer kültür testi yaptırın . Rahim filmi çeken doktor enfeksıyon tıkanması die rapor yazdı . düşük yaptım 6 ay sprayl kaldı çıkarttırdım bidaha hamıle kalamadım .
Özele gidin imkanınız varsa doktorlar bıkmış artık Suriyeli hastalandan dolayı kaldırıp kafalarını ınsanın yüzüne bakmıyor kaşın doğumcularÇok geçmiş olsun kaybınıza çok üzüldüm smear testini kesinlikle vereceğim inanın temizlenip smear testi veremiyorum doktor akıntın olmaması lazım diyor başka bir doktora görüneceğim
Devlette de aletler eski oluyor o bakımdan da haklısınız özelde daha donanımlı oluyorlarÖzele gidin imkanınız varsa doktorlar bıkmış artık Suriyeli hastalandan dolayı kaldırıp kafalarını ınsanın yüzüne bakmıyor kaşın doğumcular
En azından özelde şunu yaptırmak istiyorum diyorsun parana bakıp yapıp gecıyor devletteki su ilacı bi kullan gel su süreci bi atlat gel oyalıyorlar .Devlette de aletler eski oluyor o bakımdan da haklısınız özelde daha donanımlı oluyorlar
Devlette çok umursamıyorlar özelde davranışları bile çok farklı daha iyiEn azından özelde şunu yaptırmak istiyorum diyorsun parana bakıp yapıp gecıyor devletteki su ilacı bi kullan gel su süreci bi atlat gel oyalıyorlar .
Neyse bu böyle uzar gider çaresine bakın gecmıs olsunDevlette çok umursamıyorlar özelde davranışları bile çok farklı daha iyi
Aynen öyle çok sağolunNeyse bu böyle uzar gider çaresine bakın gecmıs olsun