S sadem Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2010 74 0 36 İstanbul 1 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sadem #1 merhaba istanbul anadolu yakasında önerdıgınız spıral taktırabılcegım elı hafıf olan :) bır doktor onerebılır mısınız?doktorum avrupa yakasında bebekle gıdemıyecegım ıcın bu taraftan bır dr.bulmam lazım yardım edın
merhaba istanbul anadolu yakasında önerdıgınız spıral taktırabılcegım elı hafıf olan :) bır doktor onerebılır mısınız?doktorum avrupa yakasında bebekle gıdemıyecegım ıcın bu taraftan bır dr.bulmam lazım yardım edın
S sadem Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2010 74 0 36 İstanbul 5 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sadem #2 kımse bu yakadan taktırmamıs galıbaaa
okyanus37 kocişim ve kızlarım :) Kayıtlı Üye 28 Şubat 2011 23 0 36 İstanbul 6 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sadem #3 merhaba ben kadıköyde sahrayıceditte taktırdım doktorum orda istersen ismini ve adresini verebilirim.
merhaba ben kadıköyde sahrayıceditte taktırdım doktorum orda istersen ismini ve adresini verebilirim.