Spiral taktıktan 8 ay sonra lekelenme normal mi lutfen yardim edin...

Hivdaaydin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
26
2
28
Lutfen yardim edin ben 8 ay once spiral taktırdım hic bir sıkıntım agrim sızım yoktu taki bu ay adet olana kadar adet oldum bittikten 1 hafta sonra akıntıyla birlikte kahverengi kan gelmeye başladi az da olda hala da geliyor bugun kasiklarim da agrida basladi normal mi yoksa spiralim mi kaydi daha once boyle birsey yasayan var mi lutfen yazsin
..

Lutfen yardim edin ben 8 ay once spiral taktırdım hic bir sıkıntım agrim sızım yoktu taki bu ay adet olana kadar adet oldum bittikten 1 hafta sonra akıntıyla birlikte kahverengi kan gelmeye başladi az da olda hala da geliyor bugun kasiklarim da agrida basladi normal mi yoksa spiralim mi kaydi daha once boyle birsey yasayan var mi lutfen yazsin
..
Canım. Benimde iki yıldır spiral var ve beş aydır adet bitiyor bir hafta sonra ilk gün paçalardan akacak sekilde kanamam oluyor sonrasinda hafif hafif kahverengi pembe olarak devam ediyor bugün kaşık agrim oldu doğrulaması acile gittim bakmadı lar randevu bulamıyorum sen ne yaptın ve bilgisi olan var mı cok. Korkuyorum