• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spiral takılması ve sonrasında neler yaşanız? Kanamam ve ağrılarım var..

ekince

rütbeni bileceksin
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
1.436
11
158
- Yurtdışı
dogum yapali ucbucuk ay oldu dogumun 50; gunu regl oldum. tamda dr kontrolume denk geldi
dr um la gorustuk korunma yontemi icin sprali uygun gorduk .
dun rdv m vardi gittim ve spral yerlestirmesinde sancilarim oldu kasiklarima igne batar gibi.
dr um normalde bukadar acimamasi lazim dedi.ve benim col dogumdan sonra hemen eski haline donmus col um kapaliymis ve kanamamda oldu yerlestirirken
dr um eger cok dayanilmas agrin olursa hemen gel echo cektirelim adindan cikaririz sprali dedi fazla yerlestirememis.
sizlere sorum basiniza boyle birsey geldimi spiral takilmasi ve sonrasinda neler yasaniz?
suan kanamam var ve kasiklarim agriyor normalmi?
bu konuda beni bilgilendiriseniz sevinirim

öccelikle geçmişolsun bn 0glum olduktan sonra üç büçük sene sıprıyal kullandın sadece ilk takılırken bir igneyi mideme saplamışlar gimi olmuştu ve onan midem bulandı onun harıcı adetim15 gün sürüyodu zayıflatmiş beni eşimle ilk zamanlar ilişkiye girdigimizde batma oluyodu alışmak baya zor oldu annıycan seninde kasık agrıların fazlaymiş bnce farklı bir korunmayöntemi kullan canım AYrıca bebişiz olmuş allah analı babalı buyutsun :emir_bebek:

öccelikle geçmişolsun bn 0glum olduktan sonra üç büçük sene sıprıyal kullandın sadece ilk takılırken bir igneyi mideme saplamışlar gimi olmuştu ve onan midem bulandı onun harıcı adetim15 gün sürüyodu zayıflatmiş beni eşimle ilk zamanlar ilişkiye girdigimizde batma oluyodu alışmak baya zor oldu annıycan seninde kasık agrıların fazlaymiş bnce farklı bir korunmayöntemi kullan canım AYrıca bebişiz olmuş allah analı babalı buyutsun :emir_bebek:

tesk canim cvbin icn kimse enteres olmamis cvp yok bende endiseleniyorum :18::18::18:
paztsi gidicegim bakalim yerlesmismi yoka baska yontem uygulcaz

Back