Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar spiral taktırdım bugun 2 gun oluyor kanamam yok adetım bıttı yani.eşimle ilişkiye girebilirmiyiz ? bıkacgun daha beklemem gerekır mı? we girdigimizde herhangı acı bişi hissediliyor mu? yardımcı olursanız sewınırım
Merhaba whishper90, benim arkadasimda bi ara taktirmisti ama onun kanamasi hic durmadi diyebilirim hep lekelenme olustu vucudu sanirim Kabul etmedi. o da baya bi sure sabretti uyum saglarim belki diye ama olmadi oda sanirim 8-9 ay sonra cikartti. senin icin daha cok erken cunku iud (sprail) takilinca biraz daha uzun olurmus adet suresi bide vucuduna cok yeni dogum control hapi kullanmaya basladiginda bile ilk bir iki ay lekelenme devam ediyor bu normalmis. sabret biraz 2-3 ay falan sonar tekrar konus doktorunla. Agri aci konusunda bilgim yok arkadasim oyle biseyden sikayet etmemisti. iyi sanslar