• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spiral sonrasi

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
Kizlar 20 gün önce spiral taktırdım 6 gun lekelenmem oldu bitti 1 gun temiz gezdim ertesi gun adet oldum tam 10 gun oldu ve beb gunde 4 5 tane ped değiştiriyorum hic agrım yok ama çok fazla kanamam var bu durumu yasayan var mı

Spiral bende taktırmıştım kanama ve ağrı oldu cok meger kaymış benim ve cıkarttırdım devlete taktırdım sonra özele denedim ondada kanama ve ağrı eşlik etti doktor sana yaramıyor dedi belki sizede yaramamıştır doktora kontrol ettirmelisiniz

Spiral bende taktırmıştım kanama ve ağrı oldu cok meger kaymış benim ve cıkarttırdım devlete taktırdım sonra özele denedim ondada kanama ve ağrı eşlik etti doktor sana yaramıyor dedi belki sizede yaramamıştır doktora kontrol ettirmelisiniz
Yaa :( şöyle ki taktirdiktan 1 hafta sonra gittim yerinde dedi doktor ertesi günde kanamam başladı ins kaymamistir

Kizlar 20 gün önce spiral taktırdım 6 gun lekelenmem oldu bitti 1 gun temiz gezdim ertesi gun adet oldum tam 10 gun oldu ve beb gunde 4 5 tane ped değiştiriyorum hic agrım yok ama çok fazla kanamam var bu durumu yasayan var mı

Takarken sizi bilgilendirmediler mi? Kanamayı çoğaltır, adeti uzatır.

bende 11 kasım da taktırdım ilk defa 2 çocuktan sonra normalde kanamam az olur bu ay gunde 6 7 kere pet degistiriyorum o derece yoğun kanama normal mi acaba

merhaba arkadaşlar 1 ay önce spiral taktırdım, bugün adetimin 5. günü ve çocuklarla oynarken aniden sol kasığıma sancı girdi ve bütün gece geçmedi, spiral kaymış olabilir mi?

Back