Spiral sonrasi hamile kalma

taze_anne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
36
1
96
Diğer
Konu daha once acildimi bilmiyorum, bakindim ama goremedim. Acildiysa ozurlerimi sunarim.

Ben 2 bucuk yil spiral taktirdim. Ikinci cocuga karar verince cikarttim, 4 ay oldu neredeyse, adetlerim ilk 2 ay 2 ve 3 haftada bir oldu. sonraki 2 ay adetlerim tam ayin 15'inde oldu. Yumurtlama zamani icin ovulation strips aldim. Tam yumurtlama zamanlarini izledim. Ama hala bisey yok. Kafamada takmiyorum, stresde yapmiyorum, sadece korkmaya basladim bi sorun mu var acaba spiralden sonra. Benim durumumu yasayanlar var mi?

benim arkadasımda spralden sonra 2, bebege karar verdi 5 ay tık yok. sonra doktora gitti doktor demiş kendi kendini kilitliyosun. yumurtlma dönemlerini falan izleme bence stres yapma benım arkadasım 8, ayda hamıle kaldı. tamda demişti aaman olmassa olmasın diye tesadüfmü bilmiyorum ama doktor ne zaman stresi bırakırsan ozaman hamıle kalırsın demişti onada. sanırım sendekide böyle bir durum. canını sıkma canım

Benim gorumcem suresi 5 yil olan spreille 7 sene korunmus sonra ikinciyi istedi gidip cikarttirdi 2 ay hamis kaldi ama ben korkuyorum taktirmaya icimde bi aletle yasamak cok urkutucu b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…