Spiral sonrası adet gecikmesi

Hiraceylan38

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2018
35
5
6
31
Merhaba arkadaslar ben bakirlı spiral cikarttirdik sonra adetim 1 hafta gecikti ben adetime 2 gun kala ve 2 gun gecince test yaptim negatif cikti bu sorunu yasayanlar varmi. Spiral sonra adet gecikmesi olur mu

Merhaba arkadaslar ben bakirlı spiral cikarttirdik sonra adetim 1 hafta gecikti ben adetime 2 gun kala ve 2 gun gecince test yaptim negatif cikti bu sorunu yasayanlar varmi. Spiral sonra adet gecikmesi olur mu
Spiral nedeniyle regliniz düzensizleşebilir. Normaldir.

Takildiktan sonra mi aceba cikartinca mi ben cikarttirdim takiliyken duzenliydide cikarttikdan sonra adet gormuyorum 1 hafta 10 gun kadar gecikti. Hamile kalsam 15 gunde teste cikarmiydi. Cok teselkur ederim cevabiniz icinde

Takildiktan sonra mi aceba cikartinca mi ben cikarttirdim takiliyken duzenliydide cikarttikdan sonra adet gormuyorum 1 hafta 10 gun kadar gecikti. Hamile kalsam 15 gunde teste cikarmiydi. Cok teselkur ederim cevabiniz icinde
Gebe olsanız bu kadar gecikmede çıkardı mutlaka. Spiral takılırken de takılı kaldığı sürede de, çıkardıktan sonra en fazla 1-2 ayda da düzensizlik yapabilir. Önceden yaşamamış olabilirsiniz ama şimdi böyle bir şey olması normaldir. Bir iki aya kalmaz düzene girer. Ama gecikme devam ederse doktorunuza başvurun bu kadar gecikme normal değil çünkü, adet söktürücü verebilir.

Benimde aynı sorunum var bende cikartirdim ilk ay oldum ama bu ay 6gun geçti test yaptım negatif ti ama 20dk sonra silik bı çizgi çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…